Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediyesi Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

‘Bil Bakalım Bilgi Yarışması’nda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında

Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın adını taşıyan üniversitemizin kuruluşunun altıncı yılını kutlarken, akademik, idari ve fiziki gelişimini sürdürmeye devam ediyoruz.

Büyükşehir’den Engelli Vatandaşlara Sağlık Taraması

Malatya Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra engellilerin bilinçlenmesi için de projeler gerçekleştiriyor.

Mv. Ölmeztoprak“ Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek, yatırımlara ise her geçen gün yenilerinin eklendiğini belirtti.

Altay Kışlasında“ Temsili Askerlik Töreni”

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen “Temsili Askerlik Törenine” Katıldı

FIRAT EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Fırat EDAŞ Genel Müdürü Alper Erbaş ve Operasyon Direktörü Doğanay Özbay tarafından AKSA Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen bir törenle katılımcılara Sertifikalarını verdiler.

Vali Yazıcı’dan Doğanşehir İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı çeşitli temaslarda bulunmak ve okul açılış törenine katılmak üzere Doğanşehir ilçesini ziyaret etti.

Malatya Merkezli 8 İlde Dolandırıcılık Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce Dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;

Kent Konseyi Kadın Meclisinden‘ Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ Programı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ programı yapıldı.

AK Parti’de Değişim Sinyali

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan” Milletin Mesajını Yanlış Okuyanlar Varsa Yollarımızı Ayırırız”

Deprem Bölgesindeki Mükellefler İçin Son Başvuru Tarihi 2 Aralık

Deprem Bölgesindeki bazı illerde mükellefler yeniden yapılandırma başvurularını 2 Aralık 2024'e kadar başvuruda bulunabilecek.

Başkan Taşkın“ Uğraştıran Değil Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Uğraştıran değil, ulaştıran bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz” dedi.

KOM Şube Gümrük Kaçağı Malzeme Ele Geçirdi

Malatya’da Gümrük Kaçağı Cep telefonu ve telefon malzemeleri ele geçirildi. Malatya l Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Mv. Fendoğlu Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

(MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirdi.

Dolandırıcılar Amaçlarına Ulaşamadılar

Malatya’da Dolandırıcılar Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin dikkati sayesinde hedeflerine ulaşamadan dolandırılmak istenen vatandaşın dolandırılması engellendi.

Toplam 5705 haber.