Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arapgir Belediyesi İlçeyi Geleceğe Hazırlıyor

İlçenin tüm mahallelerinin acil olan sorunlarını çözme konusunda önemli çalışmalar yapan Arapgir Belediyesi ilçe genelinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Tarihi ve Doğal Güzellikler Objektiflere Yansıdı

Kent Konseyinden Dijital Fotoğrafçılık Kursu. Malatya'nın Tarihi ve Doğal Güzellikleri Kursiyerlerin Objektiflerine Yansıdı...

4. Uluslararası Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali'nde Dostluk Kazandı

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık" "Bizim işimiz insan. Bizim işimiz insanın onurunu korumak. İnsanı düştüğü yerden kaldırmayı amaç edinen insanlar olarak bence yaptığımız işlerden en önemlisi sanata ve sanatçıya destek olmak. Sinema ile insanın hayatı ve bakışı değişebilir çünkü modern insanın bakışını değiştirmeye çok ihtiyacı var.

Yeşilyurt Ortaköy’ün Su Sorununa Neşter

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinin içme suyu sorununu çözüyor.

Başkan Gürkan’dan MÜSİAD Malatya Şubesine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Güder, Pazarcı Esnafını Gezdi

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için gecesini gündüzüne katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mücelli Caddesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Yeşilyurt Belediyesi Alternatif Yol Güzergâhlarını Genişletiyor

Başkan Mehmet Çınar, Çarmuzu Mahallesinde Yol Açma ve Genişletme Çalışmalarını İnceledi

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Kutlandı

5000 Yıllık Tarihimizde Kadınla Erkek Hep Yan Yanadır

Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, 21 ilden 47 takımın katıldığı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonasında kazandığı başarıların ardından Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Şire Pazarı Esnaflarından Başkan Gürkan'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, MİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ile Şire Pazarı ve Buğday Pazarı Esnaflarıyla bir araya gelerek bir süre görüştü.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Çamurlu Mahallesine 5.Kilometrelik Yeni İmar Yolu

Battalgazi’de Yeni İmar Yolları Açılıyor

Arslantepe Höyüğü İtalyan Gazetecileri Ağırladı

Türkiye’de farklı illeri ziyaret eden İtalyan Gazetecilerin son durağı ise UNESCO Dünya Mirası Listesine giren Arslantepe Höyüğü oldu.

Battalgazi’deki Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Sanatsal ve sportif etkinlere büyük önem veren Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyona”sı nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

Malatya Muhtarlar Derneğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan" Muhtarlarımızla Sahada Birlikte Çalışmaktan Büyük Onur Duymaktayız"