Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

CHP Adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Biz Birlikte Hekimhan’ı Yönetmeye Talibiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım,”31 Mart seçimlerinde Hekimhan’da sandıkları adeta patlatarak kazanmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz” dedi.

Murat Aslan Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem Sonrası Yapılacak Yeni Çalışmada Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacak Projelerinin Hazır Olduğunu Söyledi.

YRP’li Yıldırım“ Biz Birileri Gibi Milletin Malına Değil, Mutluluğuna Ortak Oluruz”

Bilal Yıldırım, “Biz bazılarının yaptığı gibi milletin malına mülküne değil, mutluluğuna ortak oluruz. Biz bazılarının yaptığı gibi beytül mala değil, büyük milletimizin sevincine ortak oluruz.”

Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan Memleketi Arguvan’da CHP’ye Destek

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek, Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı.

“Cumhur İttifakı Olarak 31 Mart’ta Sandıklardan Zaferle Çıkacağız”

AK Parti İl ve Merkez ilçe adaylarından Malatya Ülkü Ocakları’na ziyaret.

YRP’li Murat Aslan” Kadınlar Baştacıdır Her Gün Hatırlanmalıdır”

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Orman Genel Müdürlüğü Dilek Orman Şefliği, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Aykız Tekstil’i ziyaret etti.

CHP Heyetinden Matek-Der’e Ziyaret

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş MATEK-DER Başkanı Mehmet Tüm ve yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

5 Yıldızlı Otel Konseptinde Bir Polis Evi Kazandırıyoruz

Gürkan, “Polis Evimizin inşat süresi depremlerden dolayı biraz uzadı. An itibariyle inşat çalışmalarında sona doğru gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan” Bu Seçim Benim Son Seçimim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

Ağbaba“ Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Oluşturacağız”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

Yıldırım“ Nasıl Olduklarını Sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki Gibiyiz” Diyorlar”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya şu anda enkaz halinde. İnsanlara nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar.

İyi Partili Göçmez“ Esnaf İçin Mücbir Sebep Uzatılmazsa Hayat Daha Da Zorlaşır

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt, Battalgazi Belediye Başkan Adayları ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Dünyada Filistin Sorunu Yoktur, Yahudi Sorunu Vardır

Dünyada Filistin sorunu diye bir sorunun olmadığı söyleyen Akademisyen Abunasser, “Avrupa’da Yahudi sorunu vardır. Ama bu Avrupalılar Yahudilerden kurtulmak için Filistin sorununu icat ettiler.

Prof. Dr. Gezer” Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

CHP Arguvan Güllü Tuncer’i Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye genelinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 81 ilde ortak basın açıklaması düzenledi.

Aslan" Oda Başkanlarımızla Bu Şehri Yönetip Ayağa Kaldıracağız"

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Malatya'nın ve Yeşilyurt'un zaman kaybetmeye hiç tahammülü yok.

Toplam 5614 haber.