Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dönmezer” Siyasetin Temiz İnsanlara İhtiyacı Var”

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, dürüst siyasetin yapılması ve gerçek adaletin uygulanmasının ancak herkese eşit mesafeyle olabileceğini söyledi.

Pütürge’de Aydın Öztürk’e Destekler Çığ Gibi

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener'den Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e seçim ofisinde destek ziyaretinde Bulundu.

Vakıflar Müdürlüğünce Ramazan Ayı Boyunca 3 bin 500 Kişiye Sıcak Yemek

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı sürecinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkı ile Kanal boyunda bulunan 100. Yıl Halk Kütüphanesi önünde kurulan çadırlarda Malatyalılara iftar yemeği verilecek.

Genel Bşk. Canpolat” İttifaklar Milletin Hayrı İçin Çalışan Mekanizmalar Değil”

Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat “Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

“Esnafımız yılbaşından itibaren işyerlerine taşınmaya başlayacak”

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın“ Esnafımız yılbaşından itibaren işyerlerine taşınmaya başlayacak”

Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan İntem Triko Fabrikasına Ziyaret

Ziyaret kapsamında Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya İNTEM Triko insan kaynakları müdiresi Işılay Küçük karşılayarak ziyaret boyunca refakat ederek bilgiler verdi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın Acı Günü

Arapgir İlçesinin önemli eşraflarından, Türkiye’nin saygın işadamlarından Acıbadem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın kıymetli annesi Samime Aydınlar vefat Etti.

Aydın Öztürk” Pütürge’de Yol ve Su Sorunu Kalmayacak”

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürge’mizin en önemli sorunu yol ve su sıkıntısını kökünden çözeceğiz” dedi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın“ Ticaret Bir Şehrin Her Şeyidir”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Ticaret bir şehrin her şeyidir; bu anlamda önceliğimiz yeni çarşının bir an önce faaliyete geçirilmesini sağlamak olacaktır” dedi.

Kuyumcu Atölyesine Sahte Altın Baskını

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada’...

Doğanşehir Mehmet Bayram’da Kararını Vermiş Gibi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, 2019’daki yerel seçimlerde çok az oy farkıyla kaybettiği seçimleri bu defa kazanacak görünüyor.

Murat Aslan” Söz Veriyorum Hiç Bir Hak Sahibi Vatandaşı Mağdur Ettirmeyeceğiz”

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Çarmuzu Mahalle sakinleri bir araya gelerek vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Göreve Gelir Gelmez İmar Sorununa El Atacağım”

Bakan Yumaklı Şanlıurfa’da Tarımsal Üretim Planlaması Programına katıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Şanlıurfa’da Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Tarım Modeli programına katıldı.

Ağbaba“ Yerinde Dönüşümü Belediyenin Garantörlüğünde Yapacağız"”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın bir değişime ihtiyacının olduğunu ifade ederek, “Ben, Malatya’yı ayağa kaldırırım. Kimseyi ayrıştırmam, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım.

ZironSoft, Yenilikçi Yazılım Çözümleriyle Sektörde Adından Söz Ettiriyor

Türkiye'nin önde gelen yazılım ve donanım startup şirketlerinden biri olan ZironSoft, 2022 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve sektördeki öncü firmalarla stratejik iş ortaklıkları kurarak dikkat çeken ZironSoft, teknolojik tedarik ve yazılım hizmetleri alanında kendine sağlam bir yer edindi.

Arapgir İlçesi Başkan Cömertoğlu İle Hayat Buluyor

Tarihi geçmişiyle, doğal güzelliği yanında Naif insanların yaşadığı kadim ilçe Arapgir, Başkan Haluk Cömertoğlu’nun hizmetleriyle hayat bulmaya devam ediyor.

Toplam 3559 haber.