Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Proje’sinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor.

Gazeteci Lütfi İnan’ın Acı Günü

Uzun Yıllar yerel gazetelerde de görev yapan, geçmiş dönemlerde Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliği, daha sonra Yeşilyurt ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü görevinde bulunan Gazeteci Arkadaşımız Lütfi İnan’ın biricik Annesi Merhume Emine İnan Vefat etti.

Mov&More Plates Salonu Faaliyetine Başladı

Sağlıklı yaşam ve mutlu bireyler adına açılışı gerçekleştirilen Mov&More Plastes salonunun açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yazıhan İlçesinde 99 Dönüm Alana Buğday Dikimi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alımına başlayan Yazıhan Çok Programlı Anadolu Lisesi tarım alanına tahsis edilen 99 dönümlük arazide buğday tohumları toprakla buluştu.

Doğanşehir Belediyesinden Hizmetler Hızla Devam Ediyor

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; "Sürgü Mahallemizde Olduğu Gibi Diğer Mahallelerimizde De Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor"

CHP’de Mv. A. Adayı Kiraz’a Yoğun Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Milletvekilliği A. Adaylığı açıklamasını Parti İl Binasında yoğun izdiham arasında açıkladı.

Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Malatya’nın huzur ve güveni için 7 / 24 sahada suçlulara geçit vermiyor.

Damak Zevki Olanların Uğrak Yeri Bilgin Mantar Evi

Malatya Mutfağına girmeyi başaran İstiridye Mantarlı Kömbe, İçli Köfte, Lahmacun ve Mantarlı İskender Yediniz mi?

Malatya’da Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını Artırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 300 bin m2 alan üzerinde kurulmakta olan 100. Yıl Kent Parkında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Kıymaz‘ Ülkücüler Altın Gibidir Her Yerde Değerlidir’

Milli Yol partisi Adıyaman 1.Olağan kongresi açılışında konuşan GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Ülkücüler arasında köprü olmaya çalışıyorum dedi.

Sağlık İl Müdürü Berk” Tüm Personelimize Hayırlı Olsun”

Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk Ziraat Bankası ile Maaş Promosyon anlaşmasının müjdesini vererek” Tüm Personelimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gürkan ‘Kariyer Günleri’ Programına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Özel İntegral Koleji tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ programının konuğu oldu.

MHP Malatya İl Başkanlığında Gökhan Gök Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'na atanan Gökhan Gök, Parti İl Binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mesut Samanlı'dan görevi devraldı.

Narko Ekiplerinden Okul Çevrelerinde Denetim

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narko Ekipleri, Okul Çevrelerinde Denetim Gerçekleştirdi. Uyuşturucu ile büyük mücadele eden Malatya Emniyetin yaptıkları denetimlerle vatandaşlardan tam not alıyor.

CHP’li Enver Kiraz Milletvekili A. Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 24 Aralık Cumartesi günü Parti il binasında geniş katılımlı toplantı ile CHP’den Malatya Milletvekili olduğunu açıklayacağı gelen haberler arasında.

Gökyüzünün Altındaki Herkes Bizim Kardeşimizdir ve Onlara Eşit, Adaletli, Adil Hizmet Götürmekle Mükellefiz

Hekimhan İlçesinde Muhtarlarla Biraraya Gelen Başkan Gürkan" Her Şartta Ve Her Koşulda Şehrimizin Hizmetindeyiz"