Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Karayolları 8. Bölge Müd. Güneş’ten Üniversite Mah. Muhtarı Polat’a Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş beraberinde Karayolları 81. Şube Şefi Emrullah Metin ile birlikte Üniversite Mahalle Muhtarlığına ziyarette bulundular.

Büyükşehir Belediyesinden Eğitim Atağı

Büyükşehir Belediyesinin Teknik Destekleriyle Malatya’ya 82 Yeni Okul Kazandırılıyor.

Emek Hırsızları Polis'ten Kaçamadı

Vatandaşların büyük emek harcayarak bakımını yaptığı, topladığı ve kuruttuğu kayısıları çalarak kısa yoldan para kazanmaya çalışan emek hırsızları Asayiş Şube Ekiplerince yakalandı

Arguvan'a Yeni Kaymakam Atandı

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakam atamaları kararnamesi ile Arguvan Kaymakamlığına, Denizli Babadağ Kaymakamı Adem Karataş atandı.

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Orduzu Mahallesinin sakinlerinden AK Parti Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Abisi Ramazan Altın vefat etti.

AK Parti’den Göç İdaresi ve Gençlik Spor’a Ziyaret

AK Parti Malatya İnsan Hakları Başkanlığı İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve İl Başkan Yrd. Aytunç Narin Malatya İl Göç İdaresi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundular. 

AKÇADAĞDER” Akçadağ ve Akçadağ Spor Sahipsiz Değildir”

Yaklaşık 2 yıldır Malatya’da başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ’ın sahipsiz olmadığını dün olduğu gibi bundan sonra da Akçadağ’ın ilerlemesinde, Kalkınmasında, Sorun ve sıkıntılarında Birlik beraberlik içerisinde Hemşerilerinin yanında olacaklarını belirtti.

Soykan Parkı’nda Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, Muharrem Ayı dolayısıylaSoykan Parkı’nda vatandaşlara aşure programı düzenledi.

Vali Hulusi Şahin, Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yapımı Devam Eden Okul İnşaatlarında ve Melekbaba Gençlik Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Sanat sokağında 2 Önemli Açılış

Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’na İki Atölye ve Bir Kütüphane Kazandırdı...

Dilek Engüzekliler Cem Evinde Yas-I Matem İftar Programı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar“ Farklılıklarımız, En Büyük Zenginliğimizdir”

İyi Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığında Eda İzci Dönemi

İyi Parti Malatya İl Kadın Politikaları Başkanlığına Eda İzci atandı.

Şehit Piyade P. Uzm. Çvş. Halil Koç Dualarla Uğurlandı

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için cenaze töreni düzenlendi.

Malatya’ya Şehit Ateşi Düştü

Irak ın Kuzeyi harekât alanında icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında Metin Dağı bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Malatyalı P.Uzm. Çvş. Halil Koç vefat ederek şehit oldu.

Malatya heyetinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Başkan Evren” Malatya’mıza Hayırlı Olsun”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Geçtiğimiz ay hizmete açılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Sezai Demirel’i makamında ziyaret etti.