Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatyalı Listelere Halen Kızgın

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kuruluna verilen listeler Malatya’da adeta şok etkisi yarattı.

İYİ Parti Malatya Mv. A. Adayı Selçuk Han' Malatya’da Tarih Yazacağız”

İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Selçuk Han“ İYİ Parti, 14 Mayıs günü Türkiye’de ve Malatya’da adeta yeniden bir tarih yazacak” dedi.

Karaca: Yazık Malatya Bitmiş, Malatya Sahipsiz

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde olduğu gibi yıkımın büyük olduğu Malatya’da Kentin sahipsizliğini dile getiren Darende ziraat Odası Başkanı Orhan Karaca siyasilere veryansın etti.

DEVA Partisinden Mv. A. Adayı Hüseyin Alagöz

Destan Şehri Harabe Şehri yapanlara, Güzelim Malatya’mızı Bostanbaşı Şehri Yapanlara hesap sormak için Aday Adayı oldum.

İktidar Malatya’yı Kaderine Terk Etti

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç “İktidar en fazla oyu aldığı Malatya’ya sahip çıkmıyor” dedi.

Ağır Hasarlı Bina Sayısı Açıklandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen Malatya'nın da içerisinde olduğu Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mezopotamya’nın Kadim İzleri DEK ( Dövme ) Resim Sergisine Büyük İlgi

Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Meral Göksu Sağdıç tarafından resimlenen ve Malatya Park AVM’de sergilenen Mezopotamya’nın Kadim İzleri DEK ( Dövme ) Resim Sergisi Malatya’da ilk olma özelliğiyle büyük ilgi görüyor.

TSO Başkanı Sadıkoğlu'ndan Hal Esnafına Ziyaret

TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu” Esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin gür sesi olmaya devam edeceğiz”

Kent Konseyinden“Aile İçi İletişim” Konferansı "

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda Özal Köyü’nde Aile Eğitim Uzmanı Ferhat Dalaman “Aile İçi İletişim” konulu konferans verdi.

TDP İl Bşk. Karakuş’tan Esnaf Ziyareti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyarette bulundular.

At Çiftliğinde Engellilere Özel Program

3 Aralık Dünya Engeliler günü ve Haftası nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığı tarafından organize edilen ve Malatya Atlıspor kulübünün Alişar’daki At çiftliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Barbekü ve Ok atma eğlencesinde gelen misafirler Engellilerle birlikte oldular.

İYİ Parti Malatya Teşkilatlarından Kınama Mesajı

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek sert tepki gösterdiler.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe’de Kongre Heyecanı

İyi Parti Yeşilyurt 2. Olağan İlçe Kongresi Bugün Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılacak.

Yazıhan’da Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Yazıhan İlçesinde Jandarma’nın Dron destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 457 gr. Kubar esrar maddesi Uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

27 Sabıkası olan Hırsız Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde işyerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla kısa sürede yakalandı.

Çınar“ Öğretmenlerimize Saygı, Geleceğimize Saygıdır”

Başkan Çınar, Bostanbaşı İlkokulunu Ziyaret Etti, Öğretmen Hatice Okumuş’un Doğum Gününü Kutladı

Toplam 373 haber.