Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya''da PTS-EDS Projesi

Trafik akımının yoğun olduğu güzergâhlarda Ortalama Hız Koridorları oluşturularak can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; Malatya-Elazığ ile Malatya-Sivas güzergâhlarında Denetim.

Gürkan: Hemşerilerimiz Yol Aksı Açısından Rahatlayacak

Eski Malatya - Hasırcılar Hemzemin Geçidinde Asfalt Çalışmaları Yapılıyor...

“Türkiye’deki En Büyük Mesele Hayat Pahalılığı, Enflasyon ve Alım Gücü”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (MESOB) Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Başkan Zelyurt Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Doğanşehir Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Durali Zelyurt, Elmalı Mahallesinde asfalt çalışmasını inceledi.

Malatyalı Hayvan Severden Örnek Davranış

Havaların ısınmasıyla birlikte su ve yemek ihtiyacını karşılayamayan sokak hayvanlarına Malatya esnafından yardım eli uzatıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan Arapgir’de

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Arapgir ilçesine geldi.

Yılmaz“ Bu İktidar, Ekmeği Bile Lüks Gıda Kapsamına Aldı..”

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kollarından LGBT Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından 81 ilde ve Malatya'da eş zamanlı olarak LGBT Sapkınlığına karşı basın açıklaması yapıldı.

Maskar” Bizim Sevdamız Akçadağ”

Akçadağ İlçesinde Taşları yerinden oynatan dengeleri değiştiren Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağlıyız, Gururluyuz, Mutluyuz” dedi.

Arapgir Bel. Başkan V. Basri Yılmaz’dan İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret

Arapgir Belediye Başkan V. Basri Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem ile birlikte Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Arapgir İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerafettin Demircioğlu’nu ziyaret ederek teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı.

Başkan Apohan” Sağduyulu Olmak Zorundayız”

Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan Ülkenin her alanda zor bir süreçten geçtiğini belirterek herkesin sağduyulu davranması gerektiğini belirtti.

Şire Pazarı Ziyaret

Şire Pazarı Esnafı ve Oda Başkanlarıyla Bir araya Gelen Başkan Gürkan, “Esnafımızla Koordineli Bir Şekilde Şire Pazarımızın Albenisini Yükseltmek İçin Çalışıyoruz”

Başkan Canbay” Bu İş Kime Yaradı Cargill Denen Firmaya Yaradı”

Saadet Partisi Parti İl Binası toplantı salonunda E. Milletvekili Yaşar Canbay’ın katılımıyla İl Başkanı Mustafa Canbay’ın başkanlığında İl Divan Kurulu Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Yıldız” Yeşilyurt İle Birlikte Malatya ve Türkiye’de İyi Olacak

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ilçe teşkilatıyla birlikte Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP İl Başkanı Kiraz"İktidarın Politikaları Çiftçiyi ve Besiciyi Üretimden Uzaklaştırıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı...

Toplam 373 haber.