Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Göçmez“ İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız”

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Kadın Personele Türk Bayraklı 8 Mart Hediyesi

Kamu Sen’e bağlı Türk Kültür Sanat Sen Malatya İl Temsilcisi ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ali Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kurumda çalışan sendika üyesi kadın personel ile erkek memurların eşlerine Türk bayraklı fular hediye etti.

Memleket Partisi Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adaylarından Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkan Burcu Benay Turfanda Çinkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Talha Ucuzcu ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Yasin Palalı Malatya Derin Haber’e Ziyarette bulundu.

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya il Başkanlığı Mövenpick Otel’de düzenlenen törende Malatya Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak ve Seçim Beyannamesini açıkladı.

YRP’li Geçen" 6 Şubat Depreminde Malatya’mızda Olmayan AKP Adayı Bizi Eleştiremez”

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, "Battalgazi de gençler kararlı vatandaşlarımız kararlı 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi tarih yazacak

Süleyman Solmazgül’e Önemli Görev

Yıllarca Türk gençliği için mücadele veren Malatyalı Süleyman Solmazgül İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında yeni görevine başladı.

Pütürge Elazığ Depremini Fırsata Çevirdi

Pütürge genelinde hasar alan konutları ve resmi binaları yıkarak yeni binalarla Pütürge ilçesini depreme hazırlayan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, yenileme projelerinin devam ettiğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer’den Her Mahalleye Yaşam Merkezi Projesi

Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında yapacakları projelerinden birinin de her mahalleye çok amaçlı sosyal yaşam merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Akın” Yazıhan’ı Geleceğe Yazıhanlılarla Hazırlayacağız”

Yeniden refah Partisi Yazıhan belediye başkan adayı İhsan Akın’ın saha çalışmaları muazzam bir teveccüh ve destek ile devam ediyor.

YRP Adayları Gönüllere Dokunuyor

Malatya’da Yeniden Refah Partisi rüzgârı Malatya’da artarak devam ediyor.

YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Aslan” İlkeli Belediyecilik Yapacağız”

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan Basın Konteynerinde bulunan Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

Akçadağ Bağımsız Aday Bayram Özcan Diyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan seçim gezileri kapsamında Bayramuşağı ve Tataruşağı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Zaviye Mah. Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Çalşma Ofisini Açtı

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinin kadim mahallelerinden Zaviye Mahallesine Muhtar adayı Tuğba Farımaz çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

YRP’li Yıldırım’dan“ Kura Listesini Kamuoyuna Açıklayın” Çağrısı

Bilal Yıldırım“ Bu hızla giderlerse kalıcı konutları 13 yılda tamamlayacaklar”

Toplam 373 haber.