Çakır Haberleri

Çakır Haberleri

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan Gıda Toptancıları İle Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Çalık“ Bir Oy Dünyanın Dengesini Bozacak”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Koç Holding’den Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Barınma Projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim üyelerinin barınma ihtiyaçlarını karşılanması için geliştirilen projenin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

Güder’den Yürekleri Isıtan Ziyaret

Başkan Güder: “Hedefimiz Bin Evimizi Doğalgaz İle Buluşturmak”

Klasik Belediyecilik Anlayışı Battalgazi’de Yoktur

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’dan Battalgazi İlçesi Çarşıbaşı Rekreasyon Projesine Tam Not

Battalgazi’deki Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Liseler Arası Online E-Spor Turnuvası’nın Ödül Töreni Düzenlendi

Başkan Güder: “2023 Yılında Da Battalgazi’de Hizmet Şahlanışı Sürecek”

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat yerinde dinlemeye büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Alişar Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Mv. Çakır İle Belediye Başkanı Çınar, Sanayi Esnafının Taleplerini Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya ekonomisinin belkemiği olan işletmelerin olduğu Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

Mv. Çakır, Mecliste Konuştu

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır" KOSGEB son 19 yılda 31 milyar TL değerinde destek ödemesi yaptı"

Engelleri Sevgiyle, Empati ile Ortadan Kaldıralım

Milletvekili Çakır İle Belediye Başkanı Çınar Engelli Vatandaşlar Ve Aileleriyle Buluştu

Mv. Çalık ve Çakır’dan Battalgazi’deki Çalışmalara Tam Not

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Akpınar bölgesindeki Yeni Hamam Mahallesini daha da canlı hale getirmenin yanı sıra ilçeye yakışır, temiz ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 6 sokaktaki “Sokak Sağlıklaştırma” çalışmalarını inceledi.

Battalgazi Belediyesi’nden Eğitime Teknoloji Desteği

Geleceğin Bilim ve Teknoloji Yıldızları Battalgazi’de Yetişecek

Yeşilyurt Belediyesinden‘ Fideler Bizden, Hasat Sizden’ Projesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Yeşilyurt Belediyemiz, Tarımsal Hizmetlerde Örnek Projeler Uyguluyor”

Mv. Çakır'dan Kuluncak'a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Doğan ve Büyükşehir Meclis Üyesi Kemal Deniz ile birlikte Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

Mv. Çakır, Esnaflarla bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ile birlikte Tevfik Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Çakır, Şire Pazarı Esnafı ile Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve partilerle birlikte Şire Pazarı esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Çakır ve Başkan Güder, Gül Bahçesini İnceledi

Doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile ön plana çıkan Battalgazi’yi yeşilinde başkenti yapma yolunda yoğun gayretler ortaya koyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,

Mv. Çakır“ Battalgazi İçin Büyük Bir Şans”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Eskimalatya Meydan Projesini İnceledi.

Başkan Güder’e Bir Tebrikte Mv. Çakır’dan

AK Parti Mv. Çakır Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in kadim ilçe Battalgazi’yi geleceğe taşıyacak projelerinden bir tanesi olan ‘Kırkgöz Sahil Parkı Proje’ alanında incelemelerde bulundu.

Bağtepe Grubuna Bağlı 36 Bölgede Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Gürkan: Bir Yandan İçmesuyu Hattı Döşenirken Bir Yandan da Asfalt Serimi Devam Ediyor...

“Malatya’ya Büyük Değerler Katan Dev Bir Proje”

Ak Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Beylerderesi Şehir Parkını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesinden Barguzu’da İstişare Toplantısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Yeşilyurt’u Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Yönetiyoruz”

Mv. Çakır'dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, parti İl Başkan Yardımcısı Hakkı Pekel ile birlikte Kışla Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Mv. Çakır'dan Akçadağ İlçesine Ziyaret

"Toplumun bütün kesimlerinin yararına ve korunmasına yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz"

Başkan Güder’e AK Parti Heyetinden Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programları” için Malatya’ya gelen TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ı Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

AK Parti Heyetinden Malatya Valisine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık,Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ile AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gedik Namazgâh Alanı Bayram Namazında Doldu Taştı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Bayramlarımız Birliktir, Hoşgörüdür, Paylaşmak ve Dayanışmadır”

Mv. Çakır"20 Senede 470 Milyar TL Tarımsal Destek Ödemesi Gerçekleştirdik"

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, TBMM'de  İyi Parti'nin Meclis Araştırması açılması teklifinin aleyhinde AK Parti Grubu adına söz aldı.

Kaynarca Sosyal Tesisleri ve Parkın Açılışına Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden Kaynarca Sosyal Tesisleri ve Parkın Açılışı Yoğun İlgi Altında Gerçekleşti

Malatya Mv. Ahmet Çakır’ın Babası Vefat Etti

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ın Muhterem babası Mehmet Çakır vefat etti. Merhum Mehmet Çakır’ın Cenazesi bugün saat 17.00 de Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.