Çelik Haberleri

Çelik Haberleri

İşadamı Taner Çelik’ten Bayram Mesajı

Malatya’nın önemli Saygın İşadamlarından Malatya Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında;

Murat Aslan” Her Bir Hak Sahibi Vatandaşımızın Hakkını Sonuna Kadar Arayacağız "

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, bundan bir yıl önce yaklaşık 13 ay önce bu bölge Malatya'nın ve Yeşilyurt'un en kıymetli, yatırım için en öncelikli ve en gözde yerleşim yerlerinden biriydi.

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı İptal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından duyurduğu mesajında

AK Parti'nin Adaylarını Açıklayacağı Tarih

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, kalanları ise seçim beyannamemiz ile birlikte 15 Ocak tarihinde Ankara'da açıklayacağız"

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Malatya Dahil Aday Çalışmaları Tamamlandı Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, “Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Doğanyol İlçesine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, “Doğanyol ilçemizde öncelikle AK Parti teşkilatımızı ziyaret ettik. Daha sonra esnaflarımız ve hemşerilerimiz ile bir araya gerek taleplerini dinledik.

Elazığ ESKKK Başkanı Çelik’ten Başkan Ali Evren’e Ziyaret

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik Malatya ESKKK Başkanı TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Fendoğlu, “Malatyalıların Acılarını Hafifletmek Öncelikli Görevimizdir”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya ve deprem bölgesinin Kurban Bayramı buruk girdiğini belirterek, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin özel bir sevgi ve muhabbet duyduğu Malatya ve Malatyalıları, önümüzdeki bayramlara acıları hafifletilmiş, kenti yeniden imar edilmiş bir şekilde kavuşturmak için her türlü çalışma ve projelerin takipçisiyiz.” dedi.

Hedef Öncelikli Olarak Çocuklara ve Öğrencilere Temel Seviyede Tarım Eğitimi

Şile Belediyesinin Türkiye genelinde tarımsal gelişimi örnek almayı hedeflediği ve kısa süre önce çalışmalarına başladığı “Şile Kent Bostanı” projesinde hızla sona yaklaşıyor.

Sadıkoğlu“ Yeni Dönemde Bölgemize Her Alanda Öncelik Tanınmasını Bekliyoruz”

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’ndan seçim değerlendirmesi...

Göçmez“Parçalaya Parçalaya, Yırta Yırta, Söke Söke Bu Hizmeti, Hizmetleri Malatya’ya Getireceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, “Malatya’yı ayağa kaldırmak istiyorsak öncelikle küçük ve orta gelirli esnafı ayağa kaldırmamız gerekmekte” dedi.

Başkan Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.

Akçadağ İlçe Başkanlığında İbrahim Çelik Dönemi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez’in tasarrufuyla Akçadağ Şube Başkanlığına İbrahim Çelik atandı.

Başkan Sadıkoğlu, Çakar’a Sorunları İletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnaf, tüccar ve sanayicinin deprem sonrası öncelikli ihtiyacı olan finansmana erişim konusundaki yaşadığı sorunları Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’a iletti.

Esnafın deprem yaralarının sarılması talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunuldu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, depremlerde büyük yıkım gören Doğanşehir ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, esnaf camiasının taleplerini içeren bir dosya sunduğunu bildirerek, “Öncelikli talebimiz depremin yaraları sarılırken ticari hayata öncelik tanınmasıdır” dedi.

Deprem ve Düşündürdükleri

Öncelikle Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun’a ve MADEF Genel Merkezine çok teşekkür ediyorum.

Otomobil Şarampole yuvarlandı 1 kişi yaralandı

Çelikhan Doğanşehir yolu, kasımlar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Koyun Keçi Birliği Öncülüğünde Halk Elinde Islah Projesi Toplantısı

Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın” Malatya’mıza kazandırdığımız üçüncü ülkesel halk elinde hayvan ıslah projemiz öncelikle memleketimize hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmetlerimiz İle İlçemizi Güzel Yarınlara Hazırlıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hizmetlerimizle güzel yarınlara hazırladığımız ilçemizin sorunlarını öncelikle muhtarlarımızdan alarak, çözüm üretiyor ve uyguluyoruz”

Kardeş Belediye Belören’den Başkan Güder’e Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediyesi’nin bölgede örnek çalışmalara imza attığının altını çizen Adıyaman Gölbaşı Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, “Biz kardeş belediyeyiz. Onun için Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’i ziyaret ettik ve istişarelerde bulunduk. "

Güder: “Eğitime Öncelik Gençlere İse Ayrıcalık Tanıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Lise Öğrencileri İle Söyleşi Yaptı

Özçelik Ailesinin Acı Günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Temsilcisi Gazeteci Cahit Özçelik’in annesi, Sabah Muhabiri Gazeteci Tahir Özçelik’in anneannesi Aygül Özçelik (70) vefat etti.

Trafikte Yaya Bilincinin Oluşturulması Etkinliği

‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ Etkinliği Gerçekleştirildi...

Arapgir İlçesinde Yaya Etkinliği

İçişleri Bakanlığınca trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla ülke genelinde eş zamanlı ‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ sloganıyla Arapgir ilçesinde gerçekleştirildi.

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’tan Veda Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kurucu Rektörü olarak 4 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren ve bilimsel akademik başarılarıyla Turgut Özal Üniversitesinin nitelik ve nicelik bakımından büyümesini sağlayan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Keskin, “Yeni Sanayi Sitesinde Öncelik Kayıtlı Olan Esnafındır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, yeni sanayi sitesinde önceliğin kayıtlı olan esnafın olduğunu söyledi.

Çelik ve Sun Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın tanınmış eşraflarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden İş İnsanı Taner Çelik oğlunun düğün toyu kuruldu.

Başkan Yaman"Önceliğimiz Takımı Lige Hazırlamak "

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı H. Ahmet Yaman, basınla tanışma toplantısında önceliklerinin takımı lige hazırlamak olduğunu bunun da birlik ve beraber hareket etmeyle olacağını söyledi.

Çelik ve Sun Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’da yaz mevsimi ile birlikte bekarlığa veda edenler kervanına Malatya’nın önemli eşraflarından Siyasetçi- İş İnsanı Taner Çelik’in oğlu Turizm sektörünün sevilen ismi Ahmet Çelik’te katıldı.

TSYD Üyesi Gazetecilerden Futbol Nostalji Sergisi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Üyesi Gazeteci Cihat Öztürk ve Okan Çelik Gaziantep'te, "Futbol Nostalji, Geçmişten Günümüze Futbol" konulu fotoğraf sergisini açtı.