Çiçek Haberleri

Çiçek Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Pütürge’de Kayısı Ağacı Çiçek Açtı

Malatya’nın Pütürge ilçesinde havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı Kayısı Ağaçlarının bazılarının çiçek açtığı görüldü.

Şifa Kaynağı Ihlamurun 5 Önemli Faydası

Çiçekleri ve yaprakları demlenerek hazırlanan ıhlamur, yüzyıllardır öksürük ve soğuk algınlığı tedavisinde yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Şeydanur ve Ali Eren Çiçek Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın Önemli Eşraflarından Saygın, sevilen isimlerinden genç İşadamı Ali Eren Çiçek ile Şeydanur Çalışkan (Çiçek) seçkin davetli topluluğunun da hazır bulunduğu rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü’de Açıldı

Doğanşehirli kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde kurulan S.S Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü Mahallesinde açılışını gerçekleştirerek faaliyetine başladı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Bakır’a Karşılama Töreni

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde Müdür yardımcıları ve Şube Müdürlerince karşılanan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır çiçeklerle ilk müdürlük mesaisine başladı.

Dr. Ömer Urhal Samsun’dan Çiçeklerle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal görev yaptığı Samsun’dan başarılı çalışmaları ile ardından güzel bir iz bırakırken vedalaşma töreninde Samsun ilinin Huzur ve Asayiş yönünden üst seviyelerde olmasına katkısından dolayı çiçeklerle uğurlandı.

Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma ve Kaynaşma Programında Buluştular

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun da Katıldığı Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma ve Kaynaşma Törenine Yoğun ilgi oldu

Büyükşehir Belediyesi Parkları ve Refüjleri Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler refüjlerde ve parklarda budama, çiçeklendirme, çimlendirme ve temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Başkan Güder, Malatya’yı hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Katip Çiçek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, devam eden enkaz kaldırma çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Kapuzbaşı ve Yeşilköy Şelalesine İnceleme Gezisi

Kapuzbaşı ve Yeşilköy Şelalelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yetkililerden Bilgiler aldı.

Üst Düzey Bürokrasi İş Dünyası İle Buluştu

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek: “Bir Yabancıya Türkiye’yi Tanıtmak İstesem Bir Malatyalıyı Örnek Gösteririm.”

Başkan Öztürk” Ayçiçek Yağı Üretim Tesisi Projemiz Yazıhan'ımıza Hayırlı Olsun”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçeye yapılacak Projelere bir yenisini daha ekleyerek " Yazıhan Üretimde Günebakıyor" projesi kapsamında Ayçiçek Yağı Üretim Tesisinin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Global Eğitim Kurumu Uğur Okulları Malatya'da

54 Yıllık Eğitim Geçmişiyle Yarım asrı aşkın deneyim ve başarısıyla eğitime devam eden Uğur Okulları, Malatya Kampüsünde öğrencilerle buluşuyor.

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kollarından 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Adıyaman’ın en aktif sivil toplum kuruluşlarından 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ve yönetim kurulu ziyaret gerçekleştirdi.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri Başladı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Başkan Çınar’dan Kadınlara ‘Sukulent’ Çiçek Hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Emekçi, Özverili Ve Fedakâr Kadınlarımız, Başımızın Tâcıdır”

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Sarıkamış Şehitlerini Unutmadı

Adıyaman 15 Temmuz Milli İrade Ocakları İl Başkanı Ömer Çiçek Sarıkamış Şehitlerinin 107. Yıldönümünde anma törenine katıldı.

Helal Olsun Volkan Yılmaz Başkan" 10.000 Aileye ücretsiz Ayçiçek Yağı" Dağıtıyor

Silivri Belediyesi Ürettiği Ayçiçek Yağını 10 Bin Aileye Dağıtıyor

Malatya’dan Adıyaman’a Önemli Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Akçadağder Genel Başkan yardımcısı İş İnsanı Ramazan Bozkurt ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Kayhan İnceoğlu bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a gittiler.

Çiçek Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Konak ( Banazı ) Eski Belediye Başkanı Mustafa Çiçek’in Kardeşi CHP eski yöneticilerinden Fahri Çiçek vefat etti.

Öğretmenlerimiz Kutsal Bir Görev Yapıyor

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Özal Mahallesi’ndeki Özal İlkokulu ve İmam Hatip Özal Ortaokulu’ndaki öğretmelere çiçek, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

MTÜ’den Saf Bal Üretimi

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un bal üretimi ile ilgili yaptığı açıklamada “Çiçekten çiçeğe konarken taşıdıkları polenler ile yaşamımız için gerekli sayısız farklı bitki türünün çoğalmasını sağlayan arılar hayatımızın vazgeçilmezlerindendir.

Hafta Sonu Vekilimiz Ağbaba ile Kozluk ve Porga Bürücek Yaylasındaydık

Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba’nın danışmanı sevgili Hasan Kara ve Gaffar Çiçek beni aradılar.

Başkan Ömer Çiçek’ten Adıyaman Ülkü Ocağına Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına atanan Mustafa Altun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Mera Islah Projesini Yerinde İnceleme

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın tarafından Hayvancılığın geliştirilmesi için yaptırılan” Mera Islahı ve Hayvancılığın geliştirilmesi Projesi” kapsamında Malatya Tarım ve Orman İl Müdür Tahir Macit, Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın, İl Müdür Yardımcısı Ramazan Çolak Sarıçiçek yaylasında yetiştiricilerle buluştu.

Battalgazi İlçesinde 52 Bin Çiçek ve Süs Bitkisi Toprakla Buluştu

Yaptığı çalışmalarla vatandaşlara daha güzel ve estetik bir ilçe sunan Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Özel sera alanında kendi ürettiği 52 bin adet çiçek ve süs bitkilerini ilçenin birçok noktasında toprakla buluşturdu.

Başkan Çınar, Tarımsal Üretim Ve Ar-Ge Sahasında ki Faaliyetleri İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Malatya Pancar Ekiciler Kooperatifi Müdürü Abdullah Ertan, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Cumhuriyet Örnekköy’de ki Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında devam eden arpa hasadını yerinde inceledi.