Çolak Haberleri

Çolak Haberleri

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hayırseverleri Bekliyor

Malatya’nın ve Bölgenin en önemli yardımlaşma derneği olan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Hayırseverleri bağışta bulunmalarını beklediklerini belirtiyor.

Ağbaba’dan Mustafa Eymen’e Doğum Günü Sürprizi

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Çolak Ailesinin minik ferdi 9 yaşına giren Mustafa Eymen’in yaş gününü kutladı.

Malatya’nın Adeta Birleştirici Gücü“ Mehmet Çolak”

Ak Parti’den Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Çolak, 7’den 70’e her Malatyalının tanıdığı, bir hatırasının olduğu simgesel bir isim.

Malatya’mızın Sevilen İsmi Mehmet Çolak’tan Özel Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan, her kesim tarafından sevilen, Malatyalıların ağabeyi AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çolak Gazeteci Remzi Hayta ve Kayhan İnceoğlu’na Basın Konteynırında ziyarette bulundu.

Mehmet Çolak Battalgazi Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu

Malatya’nın önemli değerlerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çolak, Ak Parti Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

YADER Başkanı Çolak” Çocuklarımıza Destek Olmayı Kendimize Görev Addettik”

Malatya YADER derneği Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü MİAD Çocuk Evleri Sitesinde devlet koruması altında bulunan çocuklar ile birlikte program gerçekleştirdi.

Muhtar Dernek Başkanlarından Büyükşehir Belediye’ye Ziyaret

Başkan Vekili Mehmet Çolak” Muhtarımız İle Birlikte, Şehrimizi Mazisine Layık İstikbale Hazırlamak İçin Çalışıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının III. Birleşimi Malatya Büyükşehir BelediyeBaşkan Vekili Mehmet Çolak Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi’nden İş Yeri ve Arsa Satışı

Battalgazi Belediyesi tarafından Alacakapı Mahallesi’nde bulunan 23 adet iş yerinin ve Çolaklı Mahallesi’nde bulunan 1 parselin satışı yapılacak. Açık arttırma usulüyle ihale şeklinde yapılacak olan satışlara isteyen herkes katılabilecek.

Malatya Yetimler Kervanı Derneğinden Aşure Programı

Malatya’nın en güvenilir Yardım Derneklerinden olan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşure günü etkinliği düzenleyerek yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Yüz Güldürüyor

İlçe merkezinin yanı sıra kırsalda da ulaşım yatırımlarıyla yüz güldüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşımı için gece gündüz sahada etkin bir çalışma ortaya koymaya devam ediyor.

Yetimler Kervanından Hayırseverlere” Kurban Bağışı” Çağrısı

Malatya’nın en güvenilir yardım derneği olan Yetimler Kervanı gönüllere dokunan önemli çalışmalara imza atarken Başkan İhsan Çolak ve ekibi gece gündüz demeden Kurban Bayramında da yetimlerin kurban etlerini gıda ihtiyaçlarını görmek üzere Hayırsever Bağışçıları bekliyor.

Özcan" Halkımızın Sandık Başında Gereğini Yapacağından Eminiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ramazan Özcan ve vahit Atalan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Alpkıray, Battalgazi ilçesinin Çolaklı ve Bulutlu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Mv. Adayı Doç. Dr. Babacan’dan Dul ve Yetimler Kervanı Derneğine Ziyaret

Malatya Dul ve Yetimler Kervanında kalabalık tarafından karşılanan AK parti milletvekili adayı Abdurrahman Babacan kendisine gösterilen büyük ilgi ve destekten dolayı Dernek Başkanı İhsan Çolak ve yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür etti.

Başkan İhsan Çolak’tan Hayırseverlere Çağrı: İhtiyaç Sahiplerine Birlikte Ulaştıralım

Malatya Dul ve Yetimler Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak” Ramazan Ayında Yetimlerimin Yanındayız” dedi.

Yetimler Kervanından Hayırseverlere Destek Olun Çağrısı

Çolak" Farklı illere zorunlu göç eden, Malatya’da çadırlara ve köylere dağılan ailelerimizin ihtiyaç duyduğu nakitin karşılanması için acil yardımlarınızla umut olun."

Av. Hülya Karakurt Hukuk Bürosu Açıldı

Saray Mahallesi Acar İş Merkezi kat 4 te Faaliyetine başlayan Avukat Hülya Karakurt Hukuk bürosu düzenlenen törenle resmen açılışını gerçekleştirdi.

Çınar; Yeşilyurt’u Planlı Yatırımlarla Geleceğe Hazırlıyoruz

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Geleceğe Taşıyan Dev Yatırımları AK Parti İl Teşkilatı Ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatına Anlattı

2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı Düzenlendi

Genel Merkezi Malatya da bulunan Anadolu Büyük Aile Federasyonu hazırladığı Avrupa Birliği projesi ile Erzurum’da "2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı" düzenlendi

Üniversite Mahalle Muhtarlığından Geleneksel“Pilav Şenliği Etkinliği “

Üniversite Mahalle Muhtarlığınca Mahalle olarak birlik ve beraberliğin ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi yerleşke alanında bulunan Cami avlusunda pilav şenliği etkinliği düzenledi.

B. Şehir Başkan Vekili, Başkan Danışmanı ve Vakıf Başkanı İl Müdürü Sökmen’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sağdıç Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’i ziyaret etti.

Yetimler Kervanı’ndan Aşure Etkinliği

Yetimler kervanı yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından her yıl gerçekleştirilen aşure etkinliği bu yılda düzenlendi.

Ulusal Resim Sergisi Açılışına Yoğun İlgi

Geleneksel Yılsonu Resim sergisinin açılışı Malatyapark AVM’de kalabalık bir davetli topluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Akçadağ’ın Sulamada Kapalı Sistemi Ne Oldu?

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” İlgililere Soruyorum Yıllardır Kapalı sistem Sulama İle İlgili Verilen Bu Söz Neden Tutulmuyor”

Battalgazi’deki Stabilize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımları kapsamında Çolakoğlu ve Toygar mahallelerinde 7 kilometrelik stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi’deki Depremzedeler Köy Tipi Evlerine Kavuştu

24 Ocak depreminde Battalgazi’de evleri yıkılan ve ağır hasar gören aileler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öncülüğünde Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bulutlu ve Çolaklı mahallelerinde inşası tamamlanan 28 adet köy evleri ile Gelincik Tepesi’nde yapılan 1.etap 38 konut ve 3.etap 15 konutun anahtar teslimi için kura töreni düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden 2 Mahalleye 2 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı programı içerisinde yer alan Yarımcahan ve Çolaklı Mahallelerinde toplam 2 milyon 100 bin TL maliyetli 15 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

DEVA Battalgazi İlçe Teşkilatı Çiftçilerle Buluştu

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı, Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğba Farımaz ile birlikte Battalgazi İlçesinde Adagören, Ağılyazı,Alişar, Boran, Çolakoğlu Mahallelerinde sergen alanlarını gezerek çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Mera Islah Projesini Yerinde İnceleme

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın tarafından Hayvancılığın geliştirilmesi için yaptırılan” Mera Islahı ve Hayvancılığın geliştirilmesi Projesi” kapsamında Malatya Tarım ve Orman İl Müdür Tahir Macit, Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın, İl Müdür Yardımcısı Ramazan Çolak Sarıçiçek yaylasında yetiştiricilerle buluştu.

Yetimler Kervanı Kurban Bayramında Hayırseverleri Bekliyor

Malatya’nın en ciddi çalışan ve kuruluşundan beri çalışmalarıyla yetimleri, dul ve kimsesizlerin sesi olan Yetimler Kervanı Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor.