İhsan Haberleri

İhsan Haberleri

Akın; Yaşam ve Toplulukların Asıl Öksüzleri Kimler mi?

MATHAP Genel Başkanı Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın Toplumun geldiği noktadaki tecrübelerini ve gözlemlerini aktardı.

Akın” Zaman Her Şeyin Aynası, Kimsenin Yanına Kalmaz”

MATHAP Genel Başkanı, Malatya İl Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın yaşamın içerisindeki bazı insanların Fırıldaklıkları, ikiyüzlü ve riyakarlıklarına vurgu yaparak” hiçbir şey için mecbur değilsiniz” dedi.

Akın” Ahlaksızların Adaletsizlerin Asla Hakkaniyeti Net Olmaz Olamaz”

MATHAP Genel Başkanı Malatya İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Fırıldaklıkların ve sahtekarlıkların zirve yaptığı günümüze dikkat çektiği açıklamasında...

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hayırseverleri Bekliyor

Malatya’nın ve Bölgenin en önemli yardımlaşma derneği olan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Hayırseverleri bağışta bulunmalarını beklediklerini belirtiyor.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Akın” Yazıhan’ı Geleceğe Yazıhanlılarla Hazırlayacağız”

Yeniden refah Partisi Yazıhan belediye başkan adayı İhsan Akın’ın saha çalışmaları muazzam bir teveccüh ve destek ile devam ediyor.

Başkan Akın’dan Sert Tepki‘ Malatya’mız Beşten Büyüktür’

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini belirtti.

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Açıklandı

Aday tanıtım Toplantısında Malatya AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Av. İhsan Koca’nın yanı sıra İl Başkanı Av. Namık Gören’in neşeleri ve heyecanları yüzlerindeki gülümsemelere yansıması fotoğraf karelerine de yansıdı.

AK Parti’de Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı Başvuru Süreci Uzatıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatlarının süresinin 31 Ocak tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

İhsan Akın” Yazıhan’a Hizmet İçin Yola Çıktım”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, Yazıhan’ı Mahalle görüntüsünden kurtarmak için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Akın” Yazıhan İlçemizi Hak Ettiği Konuma Taşıyacağız”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın Malatya Flaş Haber imtiyaz sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Akın” Bir An Önce Kurtulmak Lazım”

MATHAP Genel Başkanı İhsan Akın kaleme aldığı yazısında önce Pandemi Akabinde Depremlerden zarar gören Malatya’nın Ayağa kalkmasının tek çözümünün” bir an önce kurtulmak lazım” sözleriyle belirtti.

Akın” Hep Kendilerini Sanırlarda Sanırlar”

MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın günümüzde en fazla yaşanan toplumsal sorunların başında gelen hep ben, hep ben olayına vurgu yaparak” Kendilerini hep sanırlar “ adlı bir yazı kaleme aldı.

Başkan Akın” Görevinizin bilincinde Olmak Çok mu Zor?

Zaman asla size kıyak geçmez; hak olan doğruları heryerde siz söyleyin, önce insaniyetli ve hakkaniyetli siz olun, hizmetleri ayrım gayrım yapmadan siz önce yerine getirin ve hak, hukuk ve adaleti muhakkak siz muhafaza edin.

Yeşilyurt’un Kültürel ve Tarihi Yerlerinin İmar Süreciyle İlgili Önemli Gelişme

Başkan Çınar “Şehrimizin Kültürel Değerlerini Daha Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kaldıracağız”

Akın” Adına Siyaset veya Bürokrasi Diyemezsiniz”

MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın seçilmiş ve atanmışların bu millete ve memlekete sorumlulukları olduğunu belirterek asli göreviniz neyi gerektiriyorsa öyle davranın çağrısında bulundu.

Akın” Vilayet İsterim Amma”

Malatya Tarım Platformu Başkanı, Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın milletin yüreğindeki özel bir serzenişi kaleme alarak kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Akın Elazığ’da Proje Yürütme Toplantısına Katıldı

Doğu Anadolu Bölgesi’nin önemli Tarım ve Hayvancılık şehirlerinden Malatya’da Malatya İli Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın Elazığ birliği ve Tarım ve orman il müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı proje yürütme kurulu Toplantısına katılım sağladı.

Akın” İşte Malatya’mın Ahvali Hali”

Malatya Platformu Genel Başkanı Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın Depremden sonraki Malatya’daki yapılanları eleştirilsel bir yazı ile tepki gösterdi.

Tarım Platformu Kadın Girişimciler Aşure Programı

Programda bir konuşan platform başkanı ihsan Akın Muharrem ayı olması nedeniyle aşure etkinliği yaptıklarını söyleyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Malatya Yetimler Kervanı Derneğinden Aşure Programı

Malatya’nın en güvenilir Yardım Derneklerinden olan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşure günü etkinliği düzenleyerek yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Güngör ve Akyıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli İki ailesinin Çocukları Furkan ve Buket çifti düzenlenen muhteşem düğün töreniyle Evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

AK Parti Mv. Koca’dan Konteynır Kente Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, başkan yardımcısı Mustafa Duyar ile Kültür ve Turizm Bakanlığı 2 numaralı konteyner merkezini ziyaret etti.

Av. Onur Demez’den Yeni Adliye Binası İçin Destek Ziyareti

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, 6 Şubat depremlerinin ardından birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta 6 ayrı binada hizmet vermeye başlayan Malatya Adliyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması için Malatya Milletvekillerini ziyaret ederek, destek istedi.

Yetimler Kervanından Hayırseverlere” Kurban Bağışı” Çağrısı

Malatya’nın en güvenilir yardım derneği olan Yetimler Kervanı gönüllere dokunan önemli çalışmalara imza atarken Başkan İhsan Çolak ve ekibi gece gündüz demeden Kurban Bayramında da yetimlerin kurban etlerini gıda ihtiyaçlarını görmek üzere Hayırsever Bağışçıları bekliyor.

AK Parti ve MHP Omuz Omuza Cumhurbaşkanlığında Rekor Bekleniyor

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı partileri olarak aynı anda birlikte Arguvan ve Arapgir ilçelerinde parti toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Malatya’da Erdoğan İçin Rekor Hedefliyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sırasıyla Battalgazi ve AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, burada ilçe yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile 28 Mayıs Pazar günkü Cumhurbaşkanlığı 2. Tür Seçiminin istişarelerini gerçekleştirdiler.

AK Parti" Eserler Yarım Kalmasın, Hizmetler, Projeler Durmasın"

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkusunu, ahde vefasını, sevgi selini sokaklara taşıyan Malatyalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum."

AK Parti İl Başkanı Gören“ Malatya’da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

AK Parti’den Başkan Güder’e Teşekkür Ziyareti

Başkan Güder: “Battalgazi’nin Torunları Her Zaman Cumhurbaşkanımızın Yanındadır”