İlaçlama Haberleri

İlaçlama Haberleri

Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılında İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Sürdürdü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haşere ile mücadelede2023 yılında da tüm hızıyla devam etti.

Büyükşehir Belediyesinden İlaçlama Çalışmaları Tam Gaz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir’den 718 Mahallede Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, 93 personel 32 araç ile 718 mahallede ilaçlama, haşere ile mücadele çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

MOTAŞ’tan Araçlarda Dezenfekte Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.

Büyükşehir Belediyesinden Kale’de İlaçlama Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Kiraz Üreticilerine Yeşilyurt Ziraat Odasından Acil Uyarı

Malatya’nın önemli ürünlerinden Türkiye’de sayılı kalitede olan Yeşilyurt İlçesinin meşhur Dalbastı Kirazlarında bazı bölgelerde tespit edilen “ Kiraz Sineği” ne karşı üreticilere Yeşilyurt Ziraat Odasından ilaçlama uyarısı geldi.

Büyükşehir Belediyesinden Haşere İle Mücadele

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Tarım Ve Orman İl Müdürü Macit’ten Kayısı Üreticilerine Uyarı

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit Kayısı Ağaçlarında İlkbahar İlaçlamalarıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaparak üreticileri uyardı

Büyükşehir Belediyesi haşere üreme alanlarında ilaçlama

Kışlak Alanlarda İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Haşereyle Mücadele Çalışmaları Malatya Genelinde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Ekipleri il genelinde başlatılan ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Tarım İl Müdürlüğünden Kayısıda Şeftali Güvesi Uyarısı

Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macitten Uyarı" Kayısı Ağaçlarında Meyvede Kurtlanmaya Sebep Olan Şeftali Güvesi Zararlısına Karşı İlaçlamayı İhmal Etmeyiniz!

Gürkan: “Haşereyle Mücadelede Topyekûn Mücadele Edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı İlaçlama Sezonunu Başlattı

Yeşilyurt Ziraat Odasından Üreticilere Uyarı!

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlarda zirai ilaçlama sezonuna da girilmiş oldu. Yeşilyurt Ziraat Odası Üreticileri Zirai İlaç Konusunda 17 madde ile uyardı.