İlgi Haberleri

İlgi Haberleri

“Kalbin Şifası Kuran’dır”

Yeşilyurt Kent Konseyinde Düzenlenen Seminere Bayanlardan Yoğun İlgi

Tapu Sahipleri Dikkat Miras Paylaşımlarında Kural Değişti

Türkiye'de tapu sahiplerini yakından ilgilendiren yeni bir dönem başladı. Miras paylaşımları için yapılan yeni düzenlemeyle artık miraslar için noter devri kapanıyor.

Başkan Er" Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Türkşeker 390 Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın paylaşımında, söz konusu işçilerin branşlarına dair bilgi de paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir'in Yeni Açılan Emekli Lokallerine Büyük İlgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insanı hayatın içine katan çalışmaları ve projeleriyle örnek olmaya devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığından Son Gelişmelerle İlgili Bilgilendirme

İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü savaşın yayılma ve tırmanma riski barındırdığına dair uyarılarımızı uzun süredir tüm muhataplarımıza hatırlatmaktayız.

CHP’de bayramlaşma Törenine Büyük İlgi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba“ Herkes için çalışacağız. Bundan sonra kavga yok, hep sevgi var. Ben Malatya milliyetçisiyim, şehrime ve şehrimin insanlarına aşığım.”

Vali Ersin Yazıcı’dan Hayvancılık İşletmelerine Ziyaret

Vali Yazıcı Çarşı Marketler Ltd. Şti. Etçi Büyükbaş işletmesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında işletme sahibi Abdullah Öngenli’den bilgi aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri Malatya’da yapıldı son alınan bilgiler şu şekildedir.

Büyükşehir Adayı Veli Ağbaba Kızı ve Oğlu İle Oyunu Kullandı

CHP Malatya Büyükşehir Adayı Ağbaba, oyunu Abdulkadir Eriş İlkokulu’nda 1316 No’lu sandıkta kullandı. Oy kullanmaya kızı Elif ve oğlu Efe ile birlikte gelen Ağbaba, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Coşkun Gültekin” Velioğlu Aşireti Kimsenin Arka Bahçesi Değildir”

Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Pütürgeliler Başkan Adayı Öztürk’ün İftar Programına Yoğun İlgi Gösterdiler

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün ilçede organize ettiği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldiler.

Başkan Adayı Geçit’ten Konteyner Kentlere Özel İlgi

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Deprem nedeniyle yaşanan bu olumsuz süreçler geçicidir."

Öztürk” Pütürgelilerin Sorununa Sıkıntısına Biz Çözüm Olacağız”

Pütürgelilerin Belediye Başkanlığında tercihi Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi, işadamı Pütürge sevdalısı Aydın Öztürk’e verdiği desteklerden ve yoğun ilgiden gözükmeye devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Malatya’da

Ziyaretler kapsamında Bakan Ersoy ilk olarak Valilik makamını ziyaret ederek, Vali Ersin Yazıcı’dan ilimiz hakkında genel bilgi aldı.

Kuluncak’ta Başkan Adayı Asef Zengin’e Yoğun İlgi

CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Asef Zengin“ Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Adayım” dedi.

Günata’dan Uyarı” Milli Birliğimiz Zedelenirse Hafızamız Yok Olur Altından Kalkamayız”

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Malatya ile ilgili çok önemli izlenimlerini kaleme alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydın Öztürk” Pütürge Bizim Sevdamız Hemşerilerimiz Bizim Başımızın Tacıdır”

Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi işadamı Aydın Öztürk’e hemşerilerinden sevgi seli. Gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanması ve gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Vatandaşa Bilgi Veremiyorlar, Hizmeti Nasıl Verecekler?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım’dan Tepki“ Malatyalıların Yaşamını İlgilendiren Bilgiler Devlet Sırrı Gibi Saklanıyor”

Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan İntem Triko Fabrikasına Ziyaret

Ziyaret kapsamında Vali Ersin Yazıcı ve Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya İNTEM Triko insan kaynakları müdiresi Işılay Küçük karşılayarak ziyaret boyunca refakat ederek bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan” Bu Seçim Benim Son Seçimim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyalılarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Seçim gezileri kapsamında geldiği Malatya’da AK Parti tarihinde ilk defa en az ilginin olduğu miting alanında vatandaşlara hitap etti.

Suç ve Suç Örgütleriyle Mücadeleye Devam

Malatya Valiliği tarafından yapılan ve istatistiklerle belirtilen olaylarla ilgili Emniyet Güçleri suçlularla kararlılıkla mücadeleye devam ediyor.

Fendoğlu“ Malatya’da En Büyük Sıkıntı Depremle İlgili Bilgi Kirliliği”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Malatya’daki deprem sürecine ve siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Altundağ” Malatyalı Hemşerilerimiz Sıcak Yuvalarına Kavuşacak”

Doğanşehir Yolkoru’da köy evlerini yerinde inceleyen Bakan Mehmet Özhaseki, ERKONUT’un Malatya’lı olan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altundağ’dan gelinen nokta hakkında bilgi ardı.

Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Seçim Gezilerine Devam Ediyor

Malatyalıların Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gezer’e İlgisi Büyük

“Battalgazi’mizi Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğin Başkenti Haline Getireceğiz”

Çarşı merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Taşkın, çalışmaların bir yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Pütürge’de Başkan Adayı Aydın Öztük’e Destekler Çığ Gibi Yükseliyor

Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi ve işadamlarından Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Vatandaşları Bilgilendiriyor

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğünden Rezerv Yapı Alanı Hakkında Bilgilendirme Toplantılarına vatandaşlardan Büyük İlgi görüyor.

Kahveci” TOKİ Kuralarında Çıkan İsmin Şahsımla Herhangi Bir İlgisi Yoktur”

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’den, Hakkında Çıkan TOKİ Kuralarında Kendisine Ev Çıktığı Yönündeki İddialara Yanıt gecikmedi.