İnceoğlu Haberleri

İnceoğlu Haberleri

Yıldırım” Hekimhan İlçemizi Mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yapacağız”

Gazeteci Remzi Hayta ve Gazeteci Kayhan İnceoğlu’ndan Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Başkan Cömertoğlu” Nitelikli İnsan Gücümüzü Korumalıyız”

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraları kapatmanın ön koşulu olarak nitelikli insan gücünü korumak olduğunu söyledi.

Efsane Başkan Hüseyin Selçuk’a Bayram Ziyareti

Efsane Başkan Hüseyin Selçuk’un evine yapılan ziyarette, Başkanın değerli oğlu Atalay Selçuk’ta Babasını ziyarete gelenler arasındaydı.

Ankara Hekimhanlılar Derneği Bşk. Uzunoğlu’ndan Malatya Derin Haber’e Ziyaret

her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermesiyle bilinen Ankara Hekimhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başarılı ve Çalışkan Başkanı Vahap Uzunoğlu Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

Malatya’da Siyasi Dengeler Değişti mi?

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru Malatya’da siyasi, hesaplarda değişimler kendini hissettirmeye devam ediyor.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Taşkın’dan Derin Haber’e Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Av. Bayram Taşkın beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Derin Haber’e ziyarette bulundu.

Malatya’nın Marka Değeri Çobanoğlu Kebap Yeni Yerinde

Türkiye’de Zırh Bıçak Kıyma Kebabıyla tartışmasız isimlerinden Malatya’nın Marka Değeri Tarihi Çobanoğlu Gold Kebap Restoran Güngör Caddesi 100 Yıl Parkı yanında hizmet vermeye başladı.

Er“ Malatya’yı Hep Birlikte Ayağa Kaldırmalıyız”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er’den Malatya Derin Haber’e Ziyaret

Malatya’nın Gururu Doç. Dr. Gönültaş’a Ziyaret

Turgut Özal Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanmasıyla birlikte tebrik ziyaretleri de devam ediyor.

Ilıcak Ailesine Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’nin saygın İş Adamlarından Erman Ilıcak’ın muhterem Babası, Sadullah Ilıcak ve Fatih Ilıcak’ın kıymetli amcaları

AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Yönetimi Gazetecileri 10 Ocak’ta Unutmadı

AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Özfındık” Yerel Seçim Çalışmalarımızı Sahada Aralıksız Sürdürüyoruz “

Milletvekili Ağbaba’dan Gazeteciler Gününe Özel Ziyaret

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde mesleğini hakkıyla yapan tarafsız ve objektif olan tüm gazetecilerimizin Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum”

Malatya’mızın Sevilen İsmi Mehmet Çolak’tan Özel Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan, her kesim tarafından sevilen, Malatyalıların ağabeyi AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çolak Gazeteci Remzi Hayta ve Kayhan İnceoğlu’na Basın Konteynırında ziyarette bulundu.

Vali Yazıcı’dan Flaş Haber ve Derin Haber’e Ziyaret

Malatya’mızda göreve başladığı günden bu yana almış olduğu kararlarla Malatya Kamuoyunun büyük takdirini alan ve kısa zamanda Malatyalıların sevgisini ve güvenini kazanan Malatya Valisi Ersin Yazıcı Basın Konteyner sitesinde bulunan Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber konteynerini ziyaret etti.

Başkan Aday Adayı Fidanel’den Flaş Haber ve Derin Haber’e Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel” Yeşilyurt'u Ayağa Kaldırırsak Malatya Ayağa Kalkar”

Flaş Haber ve Derin Haber’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı gecikmeli olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı ve Günün anısına Hediye takdiminde bulundu.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday adayı Kahraman Kavuk'tan Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı Kahraman Kavuk Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber’e ziyaret gerçekleştirdi

Akın” Yazıhan İlçemizi Hak Ettiği Konuma Taşıyacağız”

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın Malatya Flaş Haber imtiyaz sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Başkan Hilal Acı ve Ela Erkoç’tan Önemli Ziyaret

TOBB Malatya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İşkadını, Siyasetçi Hilal Acı, AK Parti il yönetim kurulu üyesi İşkadını Siyasetçi Ela Erkoç Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber konteynerini ziyaret etti.

Bakır” 50 Bin Öğrenci Malatya’ya Geri Döndü”

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri Remzi Hayta, Kayhan İnceoğlu, BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, Genel Başkan Yrd. Resul Özbay ve gazeteciler İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması yapılan Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Gören’den Önemli Açıklamalar

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Derin Haber’i ziyaret ederken önemli açıklamalarda bulundu.

Malatya Deprem Sınavından Geçebilecek Mi?

Asrın felaketi diye kabul edilen ve şiddeti yüzlerce Atom bombasına denk Kahramanmaraş Depremlerinin üzerinden 7 ay gibi bir süre öyle veya böyle geçti.

Başkan Güder Bayram Öncesi Gazetecileri Unutmadı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder her yıl olduğu gibi bu bayram öncesi de Malatya Basınını unutmadı.

BSYDV’nin Müdürü Adnan Fırat’tan Malatya Derin Haber’e Ziyaret

Malatya Battalgazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Adnan Fırat’tan Malatya Derin Haber İmtiyaz sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu’na ziyaret

Genel Başkan Maskar’dan Derin Haber’e Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu’nu Konteynır Basın sitesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak’a Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Siyasetçilerinden, Ankara’da Malatya ve Pütürgelilerin Ablası Ecz. Güzin Koçak’a Malatya Derin Haber İmtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’ndan ziyaret.

Malatya’da Deprem Sonrası Yaşam’a Dair?

Deprem öncesi herkesin kendi hayalleri, dünyası ve umutları vardı. Zengin – fakir diye ayrılan toplum bugünlerde iç içe aynı çadırda olması, ihtiyaçları için sıralarda beklenilmesini sağladı.

Deprem ve Düşündürdükleri

Öncelikle Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a, Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun’a ve MADEF Genel Merkezine çok teşekkür ediyorum.

AK Parti Malatya Mv. Aday A. Mahmut Boyraz’dan Ziyaret

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerde AK Parti’den Malatya Milletvekili aday adayı olan AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mahmut Boyraz, Malatya Derin Haber’i ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu ile görüştü.

İYİ Parti Mv. Aday A. Prof. Dr. Pekdemir’den Derin Haber’e ziyaret

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı İnönü Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret