Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

Hanımefendi Hanife Yazıcı Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz.

Özcan” Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni İnceledi”

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan Malatya Ticaret Borsasının paydaşı olduğu Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Akın; Yaşam ve Toplulukların Asıl Öksüzleri Kimler mi?

MATHAP Genel Başkanı Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın Toplumun geldiği noktadaki tecrübelerini ve gözlemlerini aktardı.

Turizm Haftası Malatya’da Gezi Turlarıyla Kutlanıyor

İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ali Cengiz 15 -22 Nisan Turizm Haftasının Dolu, Dolu Programlarla kutlandığını belirtti.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Malatya’da Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvası Düzenlendi

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvası düzenlenerek dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Özal Köklü Değişimlere Öncülük Etmiştir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın 31. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda;

Malatya’da Kırsal Konutların Yapımı ve Yer Teslimleri Hızla Devam Ediyor

Malatya Genelinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi Depremlerde meydana gelen barınma sorunlarını hızla çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Başkan Evren” Merhum Turgut Özal’ı Rahmetle Minnetle Anıyoruz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren yayınladığı mesajında 8. Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal’ın vefatının 31.nci devriyesinde rahmetle minnetle anıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Komisyonlar Belirlendi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Özcan’dan Özal ve Hamido Anma Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yıldız” Amacımız Bağcıyı Dövmek Değil Amacımız Malatyalı Üzüm Yesin”

CHP İl Başkanı Yıldız yaptığı açıklamada belediyeleri halkla birlikte yöneteceklerini ve belediye meclis üyelerinin olduğu ilçelerde ise katkı sunacaklarını ifade etti.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde ...

Gönültaş Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından, Akçadağ ilçesinin önemli Ailesine mensup, TEDAŞ’tan emekli Mehmet Gönültaş vefat ederek Hakka yürüdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Personelle Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,“6 Şubat depremlerinin yaralarını sardığımızda asıl bayramı hep birlikte yapacağız” dedi.

Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik A.Ş Genel Müdürlüğüne Veysel Tay atandı.

Malatya’nın Efsane Emniyet Müdürlerinden Dr. Ömer Urhal Malatya’da

Malatya’yı Türkiye’de en huzurlu iller sıralamasında üst sıralara gelmesini sağlayan, Eski emniyet Müdürü şimdi ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı görevinde olan Dr. Ömer Urhal Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

Demirspor Futbol Kulübünden Örnek Davranış

Malatya U17 Amatör Gençler Lig’de Demirspor - Malatya Aile ve Sosyal spor arasında oynanan maçta Futbol sahalarında görülmeyecek bir pozisyon yaşandı.

TMF Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren Vefat Etti

Malatya’nın önemli değerlerinden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren Hakka yürüdü.

Başkan Er” Malatya’mızın Geleceğini İnşa Edeceğiz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er İnönü Caddesinde Vatandaşlar, gençler ve esnaflarla istişare etti.

Zayman ve Özdemir Ailesinin Mutlu Günü

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü teknik personeli Sabahattin Zayman'ın oğlu Erşah Zayman hayatını Ayşenur Özdemir (Zayman) ile birleştirdi.

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya’da İlin huzur ve güvenliği için Emniyet ve Jandarma birimleri birlikte suç ve suçlularla mücadeleye devam ediyor.

Malatya’da Deprem Korkuttu 4.1

Bayramın 3 günü Malatya’nın Battalgazi ilçesi merkez üssü olan 4.1 büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’tan Ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş Malatya’ya geldi.

Göktaş” Emekliler Bayramı Buruk Yaşıyor”

Birleşik Emekliler Sendikası Malatya Şube Başkanı Haydar Göktaş Ramazan Bayramının emekliler için buruk geçtiğini belirtti.

Selahattin Başkanımızla Bayramlaştık

Malatya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı evinde ziyaret ederek bayramını kutladık.

Vali Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Yazıcı“ Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez.

İşadamı Taner Çelik’ten Bayram Mesajı

Malatya’nın önemli Saygın İşadamlarından Malatya Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında;

CHP’de bayramlaşma Törenine Büyük İlgi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba“ Herkes için çalışacağız. Bundan sonra kavga yok, hep sevgi var. Ben Malatya milliyetçisiyim, şehrime ve şehrimin insanlarına aşığım.”