Ören Haberleri

Ören Haberleri

Cömertoğlu” 5 Yılımızda Kardeşçe Omuz Omuza İş Yapacağız, Üreteceğiz, Üreteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Arapgir Belediye Başkanı seçilen Haluk Cömertoğlu mazbatasını düzenlenen törenle aldı.

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Birimşe Derneğinde Bayramlaşma Törenine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

CHP’de bayramlaşma Törenine Büyük İlgi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba“ Herkes için çalışacağız. Bundan sonra kavga yok, hep sevgi var. Ben Malatya milliyetçisiyim, şehrime ve şehrimin insanlarına aşığım.”

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram “Bizler Her Kesimin Başkanı Olacağız”

Yerel seçimlerde Doğanşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Bayram İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediyede ki devir teslim törenine katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Er Esnaf ve Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Büyükşehir Belediyesi Devir Teslim Töreninin akabinde İnönü Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni

Battalgazi Belediye Başkanlığı’na seçilen Bayram Taşkın, devir teslim töreniyle görevi Eski Belediye Başkanı Osman Güder’den devraldı.

Emanete İhanet Edilmesine Asla Müsaade Etmeyeceğiz

Büyükşehir Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Kurul ve Akademik Giysi Töreni

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Kurul ve Akademik Giysi Töreni Gerçekleştirildi

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya il Başkanlığı Mövenpick Otel’de düzenlenen törende Malatya Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak ve Seçim Beyannamesini açıkladı.

İl Başkanı Gören Malatyalıları Büyük Buluşmaya Davet Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart’ta Malatya’ya yapacağı ziyaret için vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.

Dr. Süleyman Eser’e Darendeliler Sahip Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser’in seçim irtibat bürosu muhteşem kalabalığın katıldığı törenle açıldı.

Atabey İskelesi Rampaları Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yıpranan ve hasar gören Battalgazi Atabey Feribot İskelesi yenileniyor.

Malatya’da Deprem Konutlarının Kurası Çekildi

Deprem konutlarının kura ve anahtar teslim töreninde biten 6181 konutların İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından kura çekimi gerçekleştirildi.

Gürkan“ Atatürk’ü Şimdiki Nesillere Çok İyi Anlatmamız Lazım”

Atatürk’ün Malatya’ya Gelişinin 93. Yılı Töreni Yapıldı

Malatya Adalet Sarayının Temeli Atıldı

Malatya Adalet Sarayının Temel Atma Törenine Katılan Bakan Tunç,“ Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır”

Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımı ile 180 metrekarelik ‘Mescit’ hizmetinin açılış töreni Salı Günü

9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Tarafından MALET-2 Konteyner Kent’te yapımı gerçekleştirilen 180 metrekarelik ‘Mescit’ hizmetinin açılış töreni, 6 Şubat 2024 Salı günü saat 16.00’da Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımı ile gerçekleştirilecek

CHP Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayını Törenle Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkan düzenlediği tanıtım Toplantısı ile Battalgazi Belediye Başkan Aday Ali Karakuş’u kamuoyuna tanıttı

41 Bin Deprem Konutu İçin Kura Çekilecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine ‘Bismillah’ diyerek başlıyoruz”

Başkan Güder“ Depremin İzlerini Hep Beraber Sileceğiz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile birlikte Tandoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurdakul ve Kaçmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul ile Malatya Pütürgeli Melikşah Kaçmaz muhteşem düğün töreniyle evliliğe adım attılar.

Vali Ersin Yazıcı Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle, Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Nadire Dernek İlkokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Açıklandı

Aday tanıtım Toplantısında Malatya AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Av. İhsan Koca’nın yanı sıra İl Başkanı Av. Namık Gören’in neşeleri ve heyecanları yüzlerindeki gülümsemelere yansıması fotoğraf karelerine de yansıdı.

Malatya’daki Tüm Okullarda Şehitler İçin Saygı Duruşu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Öğretmenler Ortaokulunda düzenlenen bayrak töreni ve saygı duruşuna katılarak,

Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya Özel 2024 Masa Takvimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın değerlerinin yer aldığı, tarihi, kültürü, gelenek ve göreneklerin içeriğinde bulunduğu 2024 yılına özel masa takvimi yapıldı.

Çalışan Emekliye Müjde 5 Bin Lira Meclis'ten Geçti

Önceden verilmeyen Çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye verilmesini öngören düzenleme TBMM'den geçti.

Mv. Fendoğlu“ Köylerdeki Orta Hasarlı Kerpiç Evler Kışın Yıkılmasın”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 6 Şubat depremlerinde hasar gören kırsal kesimdeki kerpiç ev ve işyerlerinin kış mevsiminde yıkılmamasını ve yıkımlarının ertelenmesini talep etti.

TÖTM’de“ Uluslararası Hasta Servisi Açılış” Töreni

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

"Depremde Hasar Gören Sürgü ve Çat Barajlarının Tadilatı Başladı"

Tüfenkci: İkizce deprem konutlarının içme suyu ihtiyacının karşılanması için çalışmalar başladı

Akçadağ Eğin Mahallesindeki Afet Köy Evleri Sahiplerine Veriliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.