Özdemir Haberleri

Özdemir Haberleri

Zayman ve Özdemir Ailesinin Mutlu Günü

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü teknik personeli Sabahattin Zayman'ın oğlu Erşah Zayman hayatını Ayşenur Özdemir (Zayman) ile birleştirdi.

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Başkan Güder“ Zorluklar Paylaşılınca Daha Farklı Anlam Kazanıyor”

Başkan Güder ve Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir, Asrın Felaketinin Yıldönümünde Konteyner Kentte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Akçadağ Belediye Başkanlığına Kadın Eli Değmeli Sesleri Yükseliyor

Akçadağ ilçesinde AK Parti’nin göstereceği aday ismi siyasi kulislere sızınca Akçadağ ilçesinde bağımsız adaylığa hazırlanan isimlerin sayısı arttı.

Din Görevlisi Akif Özdemir’in Acı Günü

Rıdvan Mertöz Ortaokulu Müdürü Alparslan Özdemir’in ve Yıllarca Örüşkü’de imamlık yapan Şimdi Manas Camisinde İmamlık görevinde bulunan Akif Özdemir’in muhterem Babaları Ali Özdemir Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Özdemir” MASTÖB’te Görevimizin Başındayız, Malatya’mız İçin Çalışıyoruz”

MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir“ Bizler Üzerimize Düşen Sorumluluğu Yapmaya Çalışıyoruz “

MASTÖB Genel Başkanı Özdemir’den Açıklama

Genel Başkanlığını Nazife Özdemir’in yaptığı Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Basına ve Kamuoyuna adlı basın bülteni yayınlayarak görevimizin başındayız dedi

Çınar“ Milli Tekvandocumuz Siyabe Nur Özdemir’i Rahmetle Anıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi, 6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Milli Tekvandocu Siyabe Nur Özdemir Anısına Tekvando Turnuvası Düzenledi

Aile Destek Programı Ödemeleri Bugün Hesaplarda

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş: “Türkiye Aile Destek Programı Ödemelerini Bugün İtibarıyla Hesaplara Yatırıyoruz”

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Oldu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanlığı görevine atanmasının ardından boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Behçet Bakır’ın atandığı öğrenildi.

Başkan Gürkan“ Bakanlığımızdan Her Zaman Destek Gördük”

Malatya’ya bir dizi temaslarda bulunmak amacı ile gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Malatya’’da Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı İş Birliği Protokolü İmza Töreni Gerçekleştirildi

Milli Eğitim ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlıkları Arasında Malatya’’da Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı iş birliği Protokolü İmza Töreni gerçekleştirildi.

Bakan Göktaş’tan Diyarbakır Annelerine Ziyaret

“Bir anne olarak Diyarbakır annelerinin haklı mücadelesini yüreğimde hissediyor ve sonuna kadar yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum.” diyen Bakan Göktaş, Türkiye’nin çok güçlü bir aile ve millet olduğunu, bu inancın ülkenin her köşesine nüfuz ettiğini ve her insanın kalbine işlendiğini söyledi.

LGS’de Malatya’dan 4 Öğrenci Türkiye Birincisi

Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından birinciler belli oldu. Açıklanan sonuçlara göre Türkiye birincisi olan öğrencilerimiz; Duygu YURTSEVER, İrem KAŞOĞLU, Melike BEHÇET ve Zeynep Zülal YARIŞ tüm sorulara doğru cevap vererek sınavdan tam puan aldılar.

Başkan Güder“ İlimizin Yeniden İnşasını Yaparken Projelerimizi Sürdüreceğiz”

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir Ve Misafirler Battalgazi’deki Yatırımları Gezdi

Ankara’daki Malatyalılar Arapgir Derneğinin Geleneksel Kahvaltısında Buluştu

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği ve 6 şubat’ta meydana gelen depremlerden dolayı ara verdiği Geleneksel Kahvaltı Programı hafta sonu büyük katılımla yapıldı.

İstanbul’daki Malatyalılar Siyasetçileri Uyardı

MAKON Malatya Konfederasyonu ev sahipliğinde, İstanbul’da merkezleri bulunan federasyonlar, Bazı dernekler, Malatyalılar siyasetçileri uyardı,” çalışmayan karnelerine kırık not alanlar kamuoyuyla paylaşılacak”

Başkan Güder” Konteyner Kent Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen vatandaşlar için yapılacak Konteyner Kentte incelemelerde bulundular.

İl Müdürü Hatice Özdemir’den Pütürge ve Doğanyol İlçelerine Ziyaret

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir 27 Mart’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin başlayacağı Pütürge ve Doğanyol ilçeleri ziyaret ederek DYK kurslarımızda ve okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İl Müdürü Hatice Özdemir İlçe Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir Başkanlığında İlçe Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

İl Müdürü Hatice Özdemir’den DYK Kurslarına Ziyaret

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir Arapkir ve Arguvan ilçelerinde öğrenciler için açılmış olan DYK kurslarını ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle süreci değerlendirdi.

Nazife Özdemir, Esenler Belediyesi Meclis üyesi oldu

Esenler Belediyesi meclisi Mart ayı 1. Oturumunu gerçekleştirdi, Nazife Özdemir ilk defa meclis koltuğuna oturdu.

Karakaş: Pütürge İlçemize Verdiği Destekten Dolayı Teşekkür Ediyorum

AK Parti Pütürge Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Yazıhan İlçesinde 99 Dönüm Alana Buğday Dikimi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alımına başlayan Yazıhan Çok Programlı Anadolu Lisesi tarım alanına tahsis edilen 99 dönümlük arazide buğday tohumları toprakla buluştu.

Anadolu Mektebi Kurucusu, Eski Bakan Prof. Dr. Sami Güçlü Malatya’da

Anadolu Mektebi Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü Malatya’da

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği E. Bakan Seyfi Oktay’ı Ağırladı

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği her hafta sonu geleneksel hale getirdiği kahvaltı Programında buluşalım etkinliğinde üyeler ve misafirlerle buluşmaya devam ediyor.

Malatya’da 17 Bin Öğrenciye Ücretsiz Yemek Hizmeti

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir" Malatya’da 17 Bin Öğrencimiz Ücretsiz Yemek Hizmetinden Faydalanıyor"

Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç Malatya’da

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç bir dizi ziyaret, temaslarda ve Okul İdarecileriyle Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Malatya’ya geldi.

Ankara Arapgir ve Kemaliye Derneği Ata’nın Huzurunda

Ankara Kemaliye Derneği ve kardeş Dernek Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği ile birlikte Gazi Mustafa Kemal tarafından Eğin’e Kemaliye isminin verilmesi 100. yıldönümünde Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdiler.

İl Milli Eğitim 2023’ün İlk Aylarında Taşınıyor

İl Milli eğitim binasının taşınması gündemini değerlendiren il milli eğitim müdürü Hatice Özdemir, ihaleye çıkıldığına dikkat çekerek; “. Tahminim Kasım ayının ilk haftasında ihaleye çıkılacak. Önce kablo fiber sistemin döşenmesi gerekecek. Ona göre düzenlenecek. Muhtemel tahminin Ocak ayından sonra oraya taşınabiliriz.” dedi.