Tedbir Haberleri

Tedbir Haberleri

Prof. Dr. İlhan Geçit“ Huzurlu Bir Bayram İçin Her Türlü Tedbiri Aldık”

Yeşilyurt Belediyesi Ramazan Bayramı İçin Hazırlıklarını Tamamladı

MASKİ Uyardı! Su Sayaçlarınızı Soğuktan Koruyun

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Korumasız ve açıkta bulunan su saatleri havaların soğumasıyla birlikte donabilir. Abonelerimiz en kısa süre içinde tedbirlerini alsın” dedi.

”Asrın Deprem Felaketi, Asrın Kanser Felaketine Dönüşebilir”

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere “Eğer tedbir alınmazsa, eğer gözleri kar hırsıyla bürünmüş yandaş müteahhitler uyarılmazsa bu bölgede yaklaşık 352 bin 882 kişi önümüzdeki 5 - 10 yıl içerisinde kanserden ölecek.

Asayiş ve Trafik Tedbirleri Artırıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce okulların açılmasıyla kent merkezinde artan araç ve yaya trafiğine yönelik trafik ve asayiş tedbirleri artırıldı.

Battalgazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Mecliste Tadilatı Yapılan ve Yeni Yapılarla İlgili Ek Tedbir Kararı Alındı

Başkan Öztürk” Depremzede Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Tedbirler Alındı”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk” 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağduriyet yaşayan Yazıhan İlçesindeki vatandaşlara Yazıhan Belediyesi olarak “ Konteynır Kent” projesi ile güvenli ve daha yaşanabilir alanda olmaları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Bayram Tedbirlerini Aldı

28 Haziran – 1 Temmuz 2023 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

Bayram Öncesi Trafik Tedbirleri Artırıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Kurban Bayramını daha huzurlu ve güvenli ortamda geçirmeleri için güvenlik ve trafik tedbirlerini aldı.

2023 Yılı Yaz Dönemi Trafik Güvenliği Toplantısı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak yol ve sürüş güvenliği ile trafikte can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik denetim ve bilgilendirmelerimiz devam etmektedir.

Mv. Fendoğlu Doğanşehir ve Akçadağ’daki Sulama Sorununu Dile Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, depremlerden dolayı barajlardaki ve sulama kanallarındaki bakımsızlık ve alınmayan tedbirlerden dolayı Doğanşehir ve Akçadağ bölgesindeki çiftçilerin büyük bir sorun yaşadığını bildirdi.

MASKİ, Vatandaşları Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terkedilen hasarlı meskenlerde su sayaçlarının çalındığını belirterek, gerekli tedbirleri almaları için vatandaşları uyardı.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri aldı. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi:

Bakan Koca’dan İshal Salgını İddialarına Kanıtlı Cevap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca” Depremden etkilenen bölgelerde sağlık hizmetleri ve halk sağlığı tedbirleri en üst seviyede yürütülmektedir. Bölgede salgın hastalığa işaret eden bir durum kesinlikle yoktur.”

Eğitim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yayımlandı

Kararname uyarınca olağanüstü hâl ilan edilen illerde depremden etkilenen vatandaşlara, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî okul ve kurumlar ile bunlara bağlı döner sermayeli işletmeler tarafından...

Emniyet Tedbirleri Üst Seviyede

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen ve ilimizde de ciddi bir yıkıma neden olan deprem hadisesinde ilk andan bu yana devletimiz tüm kurumlarıyla seferber olmuş enkaz altında kalan son canlıya ulaşana kadar teyakkuza geçmiştir.

81 İl Valiliğine 2022-2023 Eğitim Öğretim İkinci Yarı Yılı Genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri” ile ilgili genelge gönderildi.

Meteorolojiden Malatya İçin Kar Uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Malatya Genelinde kar yağışı beklendiği belirterek, tedbirli ve dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Silahlar Yakalandı

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalarda bir şahsın ikamet adresinde silah satışı yaptığı bilgisi elde edilmiş, şahsın Yeşilyurt ilçesinde...

Emniyet Müdürlüğünden Yılbaşı Tedbirleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak Yılbaşı gecesinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesi için mevcut tedbirler dışında alınan ek tedbirler ile ...

İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

İl Emniyet Müdürlüğü “Olay Yerine Giden İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları, Şüpheli Paketlerde Alınacak Çevre Tedbirleri, Bombalı ve Silahlı Eylemler, X Ray Cihazlarında Patlayıcı Madde Görüntüleri ve Patlayıcı Türleri” Teori ve Pratik Eğitim verildi.

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 05 Haziran Pazar Günü Yapılacak

Huzur ve güven ortamı içerisinde bir sınav yapılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Battalgazi Belediyesi’nden KDV Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Başkan Gürkan Esenlik Depolarını İnceledi

Esenlik Genel Müdürlüğü Depolarında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan," Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Gerekli Tedbirleri Aldık"

Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

AYKOME Merkezini ziyaret eden Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Bütün Tedbirleri Aldık

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Sahada

Battalgazi Belediyesi ekipleri Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışına rağmen aldıkları tedbirlerle vatandaşları mağdur etmedi.

Başkan Gürkan'dan Esenlik Süpermarketlere Ziyaret

Esenlik Süpermarketleri Ziyaret Eden Başkan Gürkan, Marketlerimizde Gerekli Bütün Tedbirler Alındı

Muhtarlardan Büyükşehir’e Teşekkür

Malatya’ya ilk karın yağması ile birlikte bütün tedbirleri alarak vatandaşların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesine ve sahada çalışmalarını özveri ile yapan personellere Mahalle Muhtarlarından teşekkür.

Battalgazi’de Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Malatya’da dün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışının ilk anından itibaren alarma geçen Battalgazi Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde titizlikle yürüttüğü karla mücadele, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Karla Mücadelede Başarılı

Salı Günü Malatya Genelinde Başlayan Kar yağışı Malatya’da kendini iyicene hissettirirken Battalgazi Belediyesi aldığı tedbirlerle vatandaşın sıkıntı yaşamaması için ekipleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Aranan 70 Şahıs Yakalandı

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girebilmeleri için İl Emniyet Müdürlüğü olarak yılbaşı tedbirleri kapsamında