Asayiş

Asayiş Haberleri

Yaralama Olayında 2 Tutuklama

Yeşilyurt Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri olarak yapılan çalışmalarda şüpheliler Merkez Beydağı Mahallesinde bir ikamette yakalanarak gözaltına alınmış,

Silah Ele Geçirildi

Malatya Emniyeti İlin huzur ve güvenliği ile genel asayişinin sağlanması yönünde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Arapgir’de Mezarlıklarda ve Caddelerde Bayram Öncesi Bakım Çalışmaları

Ramazan Bayramı öncesi, Arapgir Belediyesi ekipleri tarafından Arapgir İlçesinde cadde, Sokak Tekke Mezarlığı başta olmak üzere genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.

Oto Hırsızları Jandarma’dan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri)ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul oto hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren” Türk Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ’in Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

Jandarma Kadın Astsubayları Deprem Bölgesinde

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kadın Personeller ve Diğer illerden gönüllü olarak gelen Kadın Astsubaylar tarafından çadırda ve konteynerde kalan çocuk ve yaşlılara moral ve motivasyon desteği verdi.

Depremzede Çocuklara Jandarma’dan Nazari ve Uygulamalı Trafik Eğitimi

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca çadır kent ve konteynır kentlerde depremzede çocuklara yönelik eğitim ve moral destek amaçlı etkinlikler gerçekleştirdi.

Zafer Mahallesinde Hırsız Tepkisi

6 Şubatta meydana gelen yüzyılın felaketi diye kabul edilen Depremde yaralar sarılmaya devam ederken Malatya’da depremzedelerin terk ettiği hasarlı evlerde hırsızlık yapanlar vatandaşları isyan ettiriyor.

Depremden Dolayı Terk Edilen Evlere Giren Hırsızlar Yakalandı.

Ev Taşımacılığı İçin İlimize Gelerek Bostanbaşı Mahallesinde Bir İkametten Taşımacılık Yaptıktan Sonra İkametin Bulunduğu Binaya Hırsızlık İçin Tekrar Gelen Şahıslar Asayiş Şube Ekiplerince Yapılan Operasyonla Yakalandı.

Deprem Hırsızlarına Polis Göz Açtırmıyor

Doğanşehir ilçesi genelinde meydana gelen İşyeri ve ikametten hırsızlık konuları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında ...

Malatya'da Deprem Soruşturmasında Tutuklu Sayısı 41'e Yükseldi

Depremlerde büyük yıkım ve can kaybı yaşanan illerden olan Malatya'da, çöken ve birçok kişinin öldüğü binalarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturmalar kapsamında ...

Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Emniyet Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü Ekipleri 2 Farklı Operasyonda 9 Kg. Esrar Maddesi Ele Geçirdi.

Elazığ – Malatya Yolunda Feci Kaza 1 Ölü, 4 Ağır Yaralı

Elazığ – Malatya Yolunda Feci Zincirleme Trafik Kazası! 1 Kişi Öldü, 4 Kişi Ağır Yaralandı

Ev Taşımacılara Sıkı Denetim

Fırsatçılık yapmak isteyen ev taşıma işi yapanlara karşı sıkı denetim uygulayan Malatya İl Emniyet Trafik Denetleme şube müdürlüğü denetimlerde şikâyetleri anında değerlendirerek kusuru bulunanlara cezai işlem uyguluyor.

Malatya’da 46 Şahıs Hakkında Adli İşlem

Malatya’da Depremden dolayı binalarda hasar ve yıkım oluşması nedeniyle meydana gelen ölüm ve yaralanmalardan dolayı Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca 46 şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Emniyet Tedbirleri Üst Seviyede

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen ve ilimizde de ciddi bir yıkıma neden olan deprem hadisesinde ilk andan bu yana devletimiz tüm kurumlarıyla seferber olmuş enkaz altında kalan son canlıya ulaşana kadar teyakkuza geçmiştir.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bir Evde Çıkan Yangında Maddi Hasar Oluştu

Battalgazi İlçesi Taştepe Mahallesi Bergüzar Sokak üzerinde tek katlı çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zabıta Personellerine Silahlı Saldırı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli personeller izinsiz satış yapan seyyar Satıcılara karşı denetleme yaparken izinsiz satış yapmakta olan bir kişi tarafından Pompalı Tüfekle ateş açılması sonucu 4 Zabıta personeli yaralandı.

Toplam 735 haber.