Eğitim

Eğitim Haberleri

ÖĞRENCİLERİN COŞKULU GÖSTERİSİ BAŞKAN GÜDER’İ DUYGULANDIRDI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, özgürlük, bağımsızlık ve Milli Mücadelenin en önemli imgelerinden birisi olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle Öğretmenler Ortaokulu’ndaki Beyaz Birlik Anaokulu öğrencilerinin gösterilerini izledi.

Minik Öğrencilerden Başkan Güder’e Soru Yağmuru

Hacı İbrahim Işık İlkokulu 3.sınıf öğrencileri “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum” ünitesi kapsamında Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi.

Battalgazi’deki Öğrencilere Eğitim Desteği Sürüyor

Battalgazi’deki eğitim kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yarınlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımları devam ediyor.

Üniversite Öğrencileri Sordu, Başkan Güder Cevapladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle buluştu.

Başkan Güder’den Eğitime Hep Destek, Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yarınlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.

MTÜ ve Girne Üniversitesi Arasında Akademik İş Birliği

Protokol Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu arasında gerçekleştirildi.

Minik Öğrenciler, Battalgazi Belediyesi’ni Gezerek Öğrendi

Derslerinde belediyenin görevlerini işleyen 3. Sınıf öğrencileri, bu görevleri yerinde öğrendi.

Başkan Güder: “Gençliğe Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan Yatırımdır”

Orduzu bölgesinde yapımı devam eden Orduzu Spor Kompleksi’ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz için harcadığımız her bir kuruşu ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Nezaket Okullarındaki Öğrencilere ‘İlk Karnem Kumpanyası’ Etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü tarafından iş birliği ile açılan ‘Nezaket Okulları’na kayıtlı 280 öğrenciye yönelik olarak ‘İlk Karnem Kumpanyası’ programı düzenlendi.

Büyükşehirden Eğitime Büyük Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarafından 15 Okula 27 Spor Tesisi Kazandırılıyor...

Battalgazi’deki Öğrencilere Sınav Desteği Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Türkiye'nin aydınlık yarınları öğrencilere ‘Gençlerle Sınav Maratonu’ projesi kapsamında eğitim seti dağıtımlarına iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından yeniden başladı.

Başkan Gürkan’dan Hacı İbrahim Işık İlkokuluna Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesinde bulunan Hacı İbrahim Işık İlkokulunu Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ile birlikte ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şahin: Ücretli Öğretmenler Asgari Ücretin Altında Maaş Alıyor

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, Arapgir’de 12 tane öğretmen açığı bulunduğu ve ücretli öğretmenlerin asgari ücret altında maaş alması nedeniyle öğretmenlik mesleğini yapmadıklarını, başka işlere yönlendiğini ifade ederek "ücretli öğretmenler asgari ücretin altında maaş alıyor" dedi.

7. Uluslararası Battalgazi Bilimsel Çalışmalar Kongresi Başladı

“Battalgazi tarihi ile bugüne ışık olurken, eğitim alt yapısıyla da geleceğe umut oluyor.”

Kıymaz ‘ Sorunların Temelinde Eğitimsizlik Yatmaktadır’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman İl Milli eğitim müdürü Hakan Gönen’in iadeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede ‘Bütün sorunların temelinde eğitimsizlik yatmaktadır’ dedi.

Başkan Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

3 Bine Yakın Öğrenci ‘Başkan Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi’ Sinema Etkinliklerine Katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kanbay’dan Yarıyıl Tatil Mesajı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yarıyıl tatiline giren öğrencilere sosyal Medya Twettır hesabından “ Yarıyıl Tatil Mesajı “ yayınlayarak önemli uyarılarda bulundu.

MTÜ’den Kenya’da Uluslararası Eğitim İşbirliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bilimsel ve akademik anlaşama protokolleri ve görüşmeler yapmak üzere Kenya Egerton Üniversitesi’ne gitti.

Malatya'da Okullar Perşembe Günüde Tatil Edildi

Malatya Valiliği yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle Çarşamba gününden sonra Perşembe günü de okulların tatil edildiğini açıkladı.

Toplam 446 haber.