Eğitim

Eğitim Haberleri

Büyükşehir Belediyesinden Öğrencilere İkram

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri (BELSOS), Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesine gelen öğrencilere, haftanın belirli günlerinde çorba, simit, poğaça gibi ikramlarda bulunuyor.

Başkan Güder Gençlerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle ‘Gençlerle Başbaşa’ projesi kapsamında eğitim seti desteğine devam ediyor.

Başkan Güder’den Gençlere Eğitim Seti Desteği

Battalgazi Belediye Başkanı Güder“ Gençler İçin Çalışıyoruz”

2023-2024 Eğitim Dönemi Burs ve Kredi Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim öğretim yılı için burs/kredi başvurularının başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Milli Eğitim Müdürlüğünden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Malatya il Milli Eğitim Müdürlüğü il Genelinde Okul Kantinlerini ve Yemekhaneleri öğrenciler mağdur olmaması için denetliyor

Sendika üyesi Mehmet Sevim’den Hüseyin Söylemez'e Açık Mektup

Malatya Eğitim Bir-Sen Üyesi Mehmet Sevim“ Sendika Kendine Emek Verenlere Bu Şekilde Bir Karşılık Vermemeli. Kibir dağlarından ovaya inip nefsinizi ayağınızın altına alın ve şahsileştirdiğiniz bu karardan dönün” dedi.

Başkan Çınar ‘İyilik Önderleri Son Yaz Pikniği’ Etkinliğine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar“ Çocuklarımızı İyilik ve Yardımlaşma Anlayışı İle Büyütelim”

Battalgazi Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde” Gece Kodu” Programı

Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle kodlama ve siber güvenlik alanında farkındalık yaratacak program düzenlendi. “Gecekodu” adı altında yapılan etkinlikte katılımcılar birbirlerine bilgi paylaşımında bulundu

Sarıtaç” Tüm Canlıları Sevmek Erdemli Bir Duygudur”

Eğitimci, Yazar ve İşkadını Asuman Sartaç çocuklara hayvan sevgisini aşılamanın önemine vurgu yaparak” Çocuklara Vicdan ve Merhamet Duygusu Yerleştirmenin En Kolay Yolu Hayvan Sevgisi!”

Başkan Gürkan” Şehrimize Yakışır Bir Kütüphane Kazandırıldı”

Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesinin Açılışı Gerçekleştirildi. Bölgenin En Kapsamlı ve Modern Kütüphanesi Malatya’da Açıldı

TOBB Malatya Hafız İ.H.O.O Tarafından“ 41 Hafız, 41 Hatim” Programı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “41 Hafız, 41 Hatim” Programı düzenlendi.

Evde Eğitim Gören Öğrenciye Diploma Sürprizi

Sağlık problemleri nedeniyle özgün eğitim kurumlarında doğrudan yararlanamayan ve özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için "Evde Eğitim Hizmeti"

YÖK'ten 4 İl İçin uzaktan Eğitim Açıklaması

YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, deprem bölgesindeki üniversitelerle ilgili açıklamada bulundu.

Gençlik Merkezi Öğrencilerinden YKS Başarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ndeki öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük başarı

İlkokullarda' 'Sınavsız'' Dönemin Ayrıntıları Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokullarda ölçme-değerlendirme çalışmaları, test sisteminin tamamen sona erdirildiği "sınav değil, süreç odaklı" öğrenme yaklaşımını temel alan "öğrenci gelişim dosyası" üzerinden yapılacak.

Gürkan“ Başarı Taçlandırılırsa, Ödüllendirilirse Bir Anlam Taşır”

Malatya’da İlk 1000’e Giren Öğrenci ve Velileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan“ Şimdiki Nesil Ne Kadar İyi Yetiştirilirse Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur”

Başkan Gürkan Malatya İl Halk Kütüphanesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya İl Halk Kütüphanesinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Öğrencilerimizin Kendilerini Geliştirebilecekleri Bir Kütüphane İnşa Ettik”

“Eğitime Destek, Geleceğe Yapılacak En Büyük Yatırımdır”

Yeşilyurt Belediyesi’nden Konteyner Kentlerde Kalan İlkokul 1.Sınıf Öğrencilerine Eğitim Seti Hediyesi!

Başkan Güder’den Öğrencilere İlk Ders Sürprizi

Öğrenciler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ziyaretinden ve hediyelerinden dolayı Başkan amcalarına teşekkür ettiler.

Toplam 444 haber.