Genel

Genel Haberleri

Başkan Güder’den Galerici Esnafına “Geçmiş Olsun” Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yoğun kar yağışı sonrası çatısı çöken Yeşiltepe Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

500 İş Makinası ve 1.300 Personel Sahada

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarında Araç ve Personel Sayısını Arttırdı.

Battalgazi’de Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Malatya’da dün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışının ilk anından itibaren alarma geçen Battalgazi Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde titizlikle yürüttüğü karla mücadele, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Keskin’den Galerici Esnafına Geçmiş Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, sundurmaların çökmesi sonucunda 15 aracın zarar gördüğü Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ne giderek burada esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Büyükşehir Karla Mücadele Çalışmaları 7/24 Devam Ediyor

Merkez ve ilçelerde 400 iş makinası ile 1200 personel hizmet veriyor

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde aç kalmaması için çaba sarf eden Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarına yem ve mama bıraktı.

Battalgazi’de Karla Mücadele Ekipleri İş Başında

Malatya merkeze yılın ilk karı düşmesinin ardından hazır kıta bekleyen Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele İçin Hazır

400 Araç Ve 850 Personel Karla Mücadelede 7/24 Hizmet Verecek

Başkan Güder’den Depremzede Gençlerine Müjde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ile birlikte Gelincik Tepesindeki Gençleri Ziyaret Etti.

Haçova’da Neler Oluyor?

"Siyasi erk bu köyü gözden çıkartmış" Hamit KİRAZ'ın Kaleminden...

Büyükşehir Meclisinden Öğrencilere Jest

Öğrencilere yapılan ulaşım hizmetinde indirim yapılması adına, öğrenci abonman kartlarında yeni tarife ile eski tarife arasındaki farkın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verildi.

Akbaba Haber Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü Kuruldu

Yurt yapılanmasına Ülke genelinde tüm hızıyla devam eden Akbaba Haber Ajansı Trabzon Bölge müdürlüğünü kurdu, Trabzon Kent Gazetesi görücüye çıktı.

Türk Kızılay Malatya Şubesinden Bimyad’a Teşekkür Belgesi

Türk Kızılay’ı Malatya şubesi Desteklerinden Dolayı Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine Teşekkür Belgesi Verdi.

Muhteşem Gecede Haydar Karaduman Ödülleri Törenle Verildi

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Kurucusu Haydar Karaduman adına düzenlenen 1. Haydar Karaduman Gazetecilik, Hizmet ve Tanıtım Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Battalgazi’de Can Dostlar İçin 19 Yeni Besleme Noktası

Başkan Güder, “Battalgazi’deki can dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmelerini sağlıyoruz, hayvanseverlerin gözü arkada kalmasın” dedi.

Keskin, Kavga Eden Aileleri Barış Yemeğinde Buluşturdu

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özbay ve Arslan aileleri arasında çıkan kavga sonrasında aile büyüklerini barış yemeğinde bir araya getirdi.

Gürkan: Tüm Paydaşlarımızla 3 Yıl İçinde Malatya’da Hizmet Destanları Yazdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldiği günden itibaren Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımları bölge müdürleri ve Malatya’da bulunan kamu kurumlarının il müdürlerine tanıttı.

Elazığ'da Etkinlikler 15 gün Yasak

Elazığ Valiliği Resmi İnternet sitesinden yayınlanan haberde Elazığ’da 15 gün süreyle açık alanlarda yapılması planlanan her türlü etkinliğin yasaklandığı bildirildi.

Başkan Güder: “Kendimize Yol Haritası Çıkarıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sanayici Esnaflarıyla Fikir Alışverişinde Bulundu

Toplam 1722 haber.