Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan’dan Dilek Mahallesinde Esnaf ve Vatandaş Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dilek Mahallesini ziyaret ederek, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti.

Başkan Gürkan’dan da Maski’den De Memnunuz

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz 3 Yıl İçerisinde Asfalt Çalışmalarıyla Destan Yazdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2022 yılında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından il genelinde yapılacak olan yatırımlarla ilgili Genel Sekreter Cemal Noğay, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Iıı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı III. birleşimi Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığında, 14 Şubat 2022 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

TSE Tarafından Belgelendirilen İlk Hayvan Barınağı Malatya’da

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı,verdiği hizmet kalitesinden ötürü Türkiye’de ilk defa Hayvan Barınaklarına yönelik olarak TSE tarafından verilen Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı.

Gelincik Tepesi’ndeki Ailelere Sürpriz Ziyaret

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve partililer ile birlikte Gelincik Tepesi’ndeki depremzede aileleri ziyaret etti.

Vali Baruş, OSB’deki Fabrikaları Ziyaret Etti

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Sıfır Atık Bilgilendirme Toplantıları Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sağlıklı bir gelecek ve yeni nesillere daha güzel bir dünya bırakabilmek için dünyamızın kaynaklarını ölçülü kullanmalı, çevreyi ve doğayı korumalıyız.” diye konuştu.

Başkan Gürkan’dan Şükür Kurbanı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bu yıl yağan yoğun yağışlardan dolayı ‘Şükür Kurbanı’ kesti.

Başkan Evren” Caminin Temeli en Kısa Sürede İnşallah Atılır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cami ve Külliyesi ile ilgili proje tanıtım toplantısına katıldıklarını belirterek temelin en kısa sürede atılmasını temenni ettiklerini belirtti.

Ankara Malatyalılar Derneği" Ortak paydamız Malatya"

Ankara Malatyalılar dernek başkan yardımcısı ve aynı zamanda Ankara Arguvanlılar Kültür ve dayanışma dernek başkanı Asım Aydoğdu’dan Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. Asım Aydoğdu’yu MGC başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Büyükşehir Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Şubat ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Çınar’dan Meslek Odaları Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Meslek Odalarımızla Güçlü Bir Diyaloğa Sahibiz”

Gürkan Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, son yapılan oda seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ümit Emre ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Risk Arz Eden Kerpiç Ev Battalgazi Belediyesi Ekipleri Tarafından Yıkıldı

Tehlike arz ettiğinden dolayı yıkım kararı alınan 2 katlı eski bina Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi ile yıkımı gerçekleştirdi.

MASKİ, Scada Sistemi İle Suları Anlık İzliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Veri Tabanlı Denetim ve İzleme Sistemi (SCADA) ile Malatya merkez başta olmak üzere kırsal ilçelerde bulunan içme suyu depolarını anlık izliyor.

Başkan Güder: “Kentin Tüm Dinamikleriyle İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanan oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

MESOB Başkanı Şevket Keskin'den Başkan Gürkan'a Ziyaret

Başkan Gürkan’ı Ziyaret Eden ESOB Başkanı Şevket Keskin:" Selahattin Başkanın Yaptığı Hizmetleri Esnaf ve Vatandaşlar Anlatıp Teşekkür Ediyorlar"

Başkan Güder’den 6 Oda Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurullarını tamamlanan Oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik etti.

Toplam 1467 haber.