Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akçadağ İlçe MEM Müdürü Ramazan Cengiz’in Acı Günü

Malatya’nın Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz’in Babası Akçadağ Gölpınar Mahallesinin önemli Eşraflarından Mehmet Cengiz vefat etti.

Karakaş” Tüm Emniyet Teşkilatımızı Kutluyorum”

Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş, Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan ve çalışma arkadaşları heyet olarak Pütürge İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Güder A Takımıyla Çalışmaları Değerlendirdi

Battalgazi Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlardan tam not alırken birçok belediye tarafından da örnek gösterilmeye devam ediyor.

Hekimhanlı Üroloji Doktoru Kürşat Avcı Kalbine Yenik Düştü

Sağlık Bakanlığında üst düzey görevlilerinden Hasan Avcı’nın oğlu, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü önceki dönem personel Müdürü Cuma Avcı’nın yeğeni Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji doktoru Dr. Kürşat Avcı Vefat etti.

Samanlı Ailesinin Acı Günü

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın amcası Malatya eşraflarından Fahri Samanlı vefat etti.

Akçadağder Yardımları Ulaştırıyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi bu yılda Ramazan ayında Hemşerilerine yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe’de Üye Yoğunluğu

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız” İYİ Parti Yeşilyurt ailesi yeni katılımcılarla güçleniyor”

Başkan Güder Gönüllere Dokunuyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Teravih namazını Alacakapı Merkez Camii’de mahalle sakinleriyle kıldı. Namaz Sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve Ramazan’ın manevi duygusunu hemşerileriyle yaşayan Başkan Osman Güder vatandaşlara Lokma tatlısı ve çay ikramında bulundu.

Topaloğlu” Otizmli Çocukları ve Bireyleri Topluma Kazandıracağız”

2 Nisan “ Dünya Otizm Farkındalık Günü” vesilesiyle açıklama yapan İyi Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Seyfullah Topaloğlu “ Erken teşhis ile verilecek eğitim onları topluma kazandıracaktır” dedi.

Ramazan Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Tavacı Seydo Farkıyla

Ramazan ayında Malatyalıların sofralarını süsleyen Tava yemeklerinin mimarı Tavacı Seydo seçkin ve deneyimli personelleriyle yine Akpınar'da hizmet veriyor.

AKÇADAĞDER Genel Merkezine Büyük Teveccüh

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine Yoğun üye kaydı yanında önemli sivil toplum kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor.

Akşahin Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Arapgir İlçesinin Önemli eşraflarından ve Esnaflarından, CHP Arapgir Belediye ve büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akşahin vefat etti.

Malatyalı İş Adamlarından Başkan Yrd. Kırçuval’a Ziyaret

Malatya’nın önemli iş insanı ve eşraflarından Adnan Aksoğan, Ertaç Önal ve Muhteşem Kartal Battalgazi Belediye Başkan Yrd. Zafer Kırçuval’ı makamında ziyaret ettiler.

Karakaş” İtfaiye Teşkilatına Hayırlı Olsun”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karakaş İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nu ziyaret ederek itfaiye teşkilatına kazandırılan yeni araçlar için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Riskli Binalar Yıkılıyor

24 Ocak 2020 depreminde meydana gelen riskli Binaların yıkımına Malatya’da devam ediliyor.

AKÇADAĞDER Genel Merkezinden Kaymakam Böçkün’e Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Akçadağ Şube Başkanı Resul Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün’ü makamında ziyaret ettiler.

Malatya Kanatlı Hayvan Yet. Birliğinde İbrahim Eynel Dönemi

Malatya Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği Birliği Başkan Serdar Yıldız’ın görevi bırakmasıyla olağanüstü kongre sürecine giren Malatya Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Birliğinde kongrede tek aday olan İbrahim Eynel seçildi.

Battalgazi Mahalle Muhtarlarından MASKİ' de İstişare Toplantısı

Malatya’nın nüfus yoğunluğu en yüksek olan Battalgazi İlçesinin bazı Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert' Biz Herkesin Büyükşehriyiz, Herkese Hizmet Etmek Zorundayız' dedi.

Gazeteci Fatih Avcı’nın Baba Acısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Gazeteci Fatih Avcı’nın Babası Osman Avcı vefat etti.

Toplam 1245 haber.