Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatyalı Milli Futbol Hakemi Mehmet Doğan Hakka Yürüdü

Malatya’nın yetiştirdiği Spor Camiasının önemli isimlerinden Emekli Hava Assubayı Milli Futbol Hakemi Mehmet Doğan Bandırma’da kalp krizi sonucu vefat etti.

Malatya Yine 4;6 lık Deprem İle Korkuttu

6 Şubat Depremlerinden sonra Sarsıntı ve depremler halen aralıklarla devam ederken 28.12.2023 tarihinde ( Çarşamba ) 12; 34 te 4;6 şiddetindeki depremle korkuttu.

Prof. Dr. Yaşar Bayındır’ın Acı Günü

Malatya’nın Arapgir İlçesinin yetiştirdiği önemli akademik isimlerden Prof. Dr. Yaşar Bayındır’ın muhterem babası Arapgir’li emekli İmam Şahabettin Bayındır vefat etti.

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi 4,3 Şiddetinde Depremle Sarsıldı

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde 27 Aralık saat 10.55'te meydana gelen deprem yerin 5 km derinliğinde gerçekleşti.

Akçadağ Kolköy Mahalle Muhtarı Veysel Özkan Kaza Geçirdi

Akçadağ İlçesinin önemli isimlerinden ve bölgenin Kanaat önderlerinden Kolköy Mahalle Muhtarı Veysel Özkan talihsiz bir kaza geçirerek yaralandı.

Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya Getirildi

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde Hain Terör Örgütü PKK tarafından şehit olan Malatyalı Şehit Söz. Er Emre Taşkın’ın Naaşı Malatya’ya getirildi.

MADEF Yönetimi Malatya Tanıtım Günleri Öncesi Biraraya Geldi

11-14 Ocak 2024 tarihinde MADEF Öncülüğünde Atatürk Havalimanında yapılacak olan Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günlerin hazırlıkları için MADEF Yönetimi toplantıda bir araya geldi.

Aksaç Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Aksaç Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı, Siyasetçi, işadamı Yusuf Aksaç’ın muhterem Eşi Zakine Aksaç vefat etti.

Akçadağ Halkı Değişim İstiyor

AK Parti’nin bir zamanlar kalesi durumundaki Akçadağ ilçesinde vatandaşlar AK Partili Belediye Başkanı olarak Murat Maskar’ı aday olarak görmek istiyor.

Kahve Molasının Keyifli Durağı” Kahve Durağı” Yeni Yerinde

Eşsiz Kahve Lezzetlerinin adresi Kahve Durağı yeni adresi Karakavak Mah. Altınkayısı Bulvarı girişinde hizmete girdi.

Vali Yazıcı’dan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin’in Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’in muhterem babası Lütfi Şahin vefat etti.

Malatya 3.6 Şiddetinde Depremle Sarsıldı

Malatya Haftanın ilk günü sabah saat 09.07 de 3,6 büyüklüğünde depremle güne başladı. Korkuya neden olan depremin merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olarak açıklandı.

Din Görevlisi Akif Özdemir’in Acı Günü

Rıdvan Mertöz Ortaokulu Müdürü Alparslan Özdemir’in ve Yıllarca Örüşkü’de imamlık yapan Şimdi Manas Camisinde İmamlık görevinde bulunan Akif Özdemir’in muhterem Babaları Ali Özdemir Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Baskilliler Derneğinden Başkan Güder’e Tam Destek

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından yaklaşık 120 Bin Baskilli vatandaşların yaşadığı Malatya’da bir çatı altında hemşerilerini toplayan ve birlik beraberliği sağlayan Baskilliler Derneği Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i dernek binasında misafir etti.

Malatya Bir Değerini Daha Yitirdi. Celal Yalvaç Vefat Etti

Malatya’nın önemli Değerlerinden, Malatyalıların amcası Şehrin yaşayan tarihi Arş. Yazar, Gazeteci Celal Yalvaç vefat etti.

Arapgir İlçesi Başkan Cömertoğlu İle Hayat Buluyor

Arapgir İlçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile geleceğini şekillendirmeye, hak ettiği konuma gelmeye devam ediyor.

Kavuk” Biz Bu Memlekete Yük Olmaya Değil, Yükünü Almaya Geliyoruz”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan A. Adayı Kahraman Kavuk seçim çalışmaları kapsamında Malatya Yerel Dernekler Federasyonu (MAY-DEF)’in organize ettiği toplantıya katılım sağlayarak vatandaşlarla bir araya geldi.

4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri Gün Sayıyor

11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek 4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri etkinliği yapılacağı tarihi bekliyor.

Toplam 1246 haber.