Politika

Politika Haberleri

Prof. Dr. Gezer’den “ Refah Kent Malatya’ Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Prof. Dr. Geçit“ Yeşilyurt’ta Yolun Altı İle Üstünü Eşitleyeceğiz”

Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafana’ya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik.

YRP’li Aslan” Artık Soran ve Sorgulayan Bir Milletimiz Var”

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Artık Milletin ve Ülkenin Bekası İçin Hesabı Yıllarca Ödeyen Değil, Vatan İçin Bayrak İçin Diyip Oy İsteyenlerden Yapılan İcraatların Hesabını Soran Bir Milletimiz Var.

Gürkan“ Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir”

Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir”

Ağbaba“ Malatya’nın Sesini Türkiye’ye Değil Dünyaya Duyuracağım”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba“ Biz parti meselesi olarak değil; Malatya, memleket meselesi olarak bakıyoruz. Malatya’nın kalkınması ve ayağa kalkması için güçlü bir kadromuz var.

CHP Adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Biz Birlikte Hekimhan’ı Yönetmeye Talibiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım,”31 Mart seçimlerinde Hekimhan’da sandıkları adeta patlatarak kazanmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz” dedi.

Dönmezer” Siyasetin Temiz İnsanlara İhtiyacı Var”

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, dürüst siyasetin yapılması ve gerçek adaletin uygulanmasının ancak herkese eşit mesafeyle olabileceğini söyledi.

Murat Aslan Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem Sonrası Yapılacak Yeni Çalışmada Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacak Projelerinin Hazır Olduğunu Söyledi.

YRP’li Yıldırım“ Biz Birileri Gibi Milletin Malına Değil, Mutluluğuna Ortak Oluruz”

Bilal Yıldırım, “Biz bazılarının yaptığı gibi milletin malına mülküne değil, mutluluğuna ortak oluruz. Biz bazılarının yaptığı gibi beytül mala değil, büyük milletimizin sevincine ortak oluruz.”

“YRP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Geçen Depremin Yaralarını Saracağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”Battalgazi tek yürek tek ses olmuş” Evladına sahip çıkıyor, Bizde 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız “

Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan Memleketi Arguvan’da CHP’ye Destek

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek, Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı.

“Cumhur İttifakı Olarak 31 Mart’ta Sandıklardan Zaferle Çıkacağız”

AK Parti İl ve Merkez ilçe adaylarından Malatya Ülkü Ocakları’na ziyaret.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Göçmez“ İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız”

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Genel Bşk. Canpolat” İttifaklar Milletin Hayrı İçin Çalışan Mekanizmalar Değil”

Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat “Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

YRP’li Murat Aslan” Kadınlar Baştacıdır Her Gün Hatırlanmalıdır”

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Orman Genel Müdürlüğü Dilek Orman Şefliği, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Aykız Tekstil’i ziyaret etti.

CHP Heyetinden Matek-Der’e Ziyaret

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş MATEK-DER Başkanı Mehmet Tüm ve yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

“Esnafımız yılbaşından itibaren işyerlerine taşınmaya başlayacak”

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın“ Esnafımız yılbaşından itibaren işyerlerine taşınmaya başlayacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan” Bu Seçim Benim Son Seçimim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri ile ilgili olarak, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.

Toplam 3172 haber.