Sağlık

Sağlık Haberleri

Battalgazi Devlet Hastanesinden Destek Birimi

Şehit Aileleri Gazi ve Harp Malulleri Destek Birimi Hizmete Girdi

Mv. Çalık ve İl Sağlık Müd. Berk'ten Battalgazi Devlet Hast. Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık Battalgazi Devlet Hastanesine Ziyarette Bulundu.

Dr. Demirel“ Türk Tabipler Birliği Başkanını İstifaya Davet ediyoruz”

Malatya Tabipler Odası Başkanı Dr. M. Sezai Demirel’den çağrı “Türk Tabipler Birliği Başkanını İstifaya Davet ediyoruz”

Battalgazi Devlet Hastanesi Hekimleri’de Unutmadı

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve Ekibiyle Geleceğe Emin Adımlarla İlerlerken örnek projelere imza atıyor.

Battalgazi Devlet Hastanesinde İlk Bebek Sevinci

Haziran ayında sağlık hizmeti sunmaya başlayan Battalgazi Devlet Hastanesinde ilk bebek dünyaya geldi.

İnönü Üniversitesi TÖTM Göğüs Cerrahisi Kliniğinden Bir ilk Daha

Türkiye’de ilk defa İstanbul dışında canlı bağlantılı akciğer ameliyatları (Torasik Cerrahiler) ilk kez Malatya’da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yapıldı.

Malatya Tabip Odasından Saldırıya Kınama

Malatya Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sezai Demirel” Vahşete, Cinayete Dönüşen Sağlıkta Şiddete Acil Çözümü Yetkililerden Bekliyoruz”

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının” üçüncüsü hastane konferans salonunda düzenlenen tören ile başladı.

Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Berk: "100 Bin Randevudan 30 Bini Gelmiyor"

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, Malatya'da Hastanelerden randevu alan 100 bin kişiden 30 bininin Doktor randevusuna gelmediğini belirterek "Randevu almışsanız mutlaka randevuya gelinin yoksa sistem üzerinden randevunuzu iptal ediniz" dedi.

Başhekim Karaaslan ile “Battalgazi Devlet Hastanesi Bölgenin En İyi Hastanesi Olma Yolunda”

Battalgazi Devlet Hastanesi Malatya’da sağlık konusunda Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan ve ekibi ile birlikte kaliteli hizmet vermek için gece gündüz çalışıyor.

Malatya Tabipler Odasından Bakan Koca’ya Teşekkür

Malatya Tabipler Odası Başkanı Dr.Sezai Demirel “yürürlüğe giren ve yapılması planlanan yapıcı ve iyileştirici düzenlemeler nedeniyle, Malatya Tabip odası olarak üyelerimiz adına Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ederiz.

Op. Dr. Mehmet Salıcı” Bölgenin Özel Poliklinik Yatırımına İhtiyacı Vardı”

Polikliniğimiz Kâhta, Samsat, Sincik ve Gerger ilçelerimizi oluşturan yaklaşık 200 bin nüfusun ihtiyacına cevap vermeye çalışıyoruz.

Salgın İddialarına MASKİ’den Raporlu Yanıt

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya genelinde yaşanan salgının kaynağının içme suyu olduğu ile ilgili iddialara cevap vererek, “MASKİ olarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz içme sularımız devamlı kontrol altında. Vatandaşlarımız rahatlıkla içme suyunu kullanabilirler” dedi.

Başkan Güder’den Başhekim Karaaslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Erol Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

7 Yaşındaki Şükrü Hayallerine Kavuştu

Özel Divan Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Caner Cengiz Turan başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

AMDF Genel Başkanı Murat Alabaş Göz Ameliyatı Oldu

Malatya’nın önemli eşraflarından, İyi Parti Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi, Avrupa Malatyalılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş Göz Ameliyatı oldu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan Oldu

Yapımı tamamlanan ve kısmen de olsa sağlık hizmeti sunmaya başlayan Battalgazi İlçe Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi belli oldu.

Bingöl: Sağlık çalışanlarına vefa borcunuz var

Sağlık-Sen Malatya İl Başkanı Mehmet Bingöl 30 Haziran 2022 yılında sona erecek olan Sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkının devam etmesi gerektiğini belirterek” Sayın Cumhurbaşkanımızdan beklentimiz bu hakkın sürekli olarak uzatılmasıdır” dedi.

Malatya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erhan Berk Oldu

Prof. Dr. Recep Bentli’nin tekrar İnönü Üniversitesi’ndeki görevine dönmesiyle boşalan Malatya İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna Malatya Sağlık İl Müdürü olarak atanan Erhan Berk resmen göreve başladı.

Toplam 148 haber.