Sağlık

Sağlık Haberleri

'TTB Yönetimine Talibiz!'

Malatya Tabip Odası Başkanı Uz.Dr.Sezai Demirel "Tüm hekimleri, yeniden daha güçlü ve herkesi kapsayıcı büyük bir TTB çatısı altında birleştirmek ve her türlü hekim hakkını korumak için Türk Tabipleri Birliği yönetimine talibiz” dedi.

İnönü Üniversitesinin İlk Onkoloji Kitabı Yayımlandı

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Yılmaz editörlüğünde ,"Jinekolojik Onkolojinin Temel İlkeleri" isimli kitap İnönü Üniversitesi yayınevi tarafından yayımlandı.

Ağbaba; “İsveç’ten Hasta Getirenler, Malatya’daki Ambulansı Alıyor”

Malatya’ya Bu Kez De Ambulans Helikopter Darbesi

Dr. Muhammed Duran, Tunceli İl Sağlık Müdürü Oldu

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Destek Hizmetler Başkanı olarak görev yapmakta olan Doktor Muhammed Duran, Tunceli İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

THD Genel Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Azize Atlı Özbaş Malatya’da Ziyaretlerde Bulundu

Malatya’da 14 Mart Hemşirelik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Türk Hemşireler Derneği Genel başkanı Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dr. Öğt. Üyesi Azize Atlı Özbaş THD Malatya şubesi tarafından...

Sağlıkta Malatya Şanslı Bir İl

Malatya Tabipler odası başkanı Sezai Demirel, Malatya’nın sağlık hizmetleri açısından şanslı bir il olduğunu ve bu yönüyle pandemiyi en ucuz atlatan iller arasında yer aldığını ifade etti

Gözde Sağlık Grubu Yatırımlarına Ara Vermedi”

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. İbrahim Karaman, “Dünyanın ev ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz koşullara rağmen Gözde Grubu yatırımları ile büyümesine devam etmektedir.” Dedi.

BEYOND Estetik Yeni Yerinde

BEYOND Estetik Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı Ana Caddesi Üzerinde yer alan Beyaz Kulelerde hizmet vermeye başladı.

Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. M. Sezai Demirel Oldu

Malatya Tabip Odası Başkanlığı seçimlerinde Malatya E. Sağlık İl Müdürlüğü de yapmış Malatya'nın önemli isimlerinden Uzm. Dr. Sezai Demirel ‘’Meslekte Birlik Grubu’’ kazanarak Malatya Tabip Odası Başkanı Oldu.

İstanbul Malatyalılar Derneğinden Kan Bağışı Kampanyası" Şimdi Sıra Sizde"

Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Genel Başkanı Muzaffer TUNÇ, İstanbul Malatyalılar Derneği (İMD) tarafından düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasına herkesi destek olmaya çağırdı.

Çınar“ Löseminin İlacı Mutluluk ve Sevgidir”

Başkan Çınar’dan Lösemi Hastası Çocuklara ve Ailelerine Moral Ziyareti

MTÜ’de Canlı Cerrahi Sempozyumu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi Omurga Cerrahisi Merkezi’nde Canlı Cerrahi Sempozyumu düzenlendi.

LÖSEV Mutlu Et Paketleri İle Mutluluk Paylaştıkça Çoğalıyor

LÖSEV kanser ile mücadele eden ailelerini 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Mutlu Et Projesi kapsamında bu yıl yüz bin aileye et yardımı yapılacak.

MTÜ’de Tıp Bayramı Büyük Bir Coşku ile Kutlandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla planlanan ve hava muhalefeti nedeni ile ertelenen kutlama programı Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekan ve Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Kapıya Sıkışan Kediye Yeşilyurt Belediye Ekiplerinden Müdahele

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Bostanbaşı Mahallesinde Demir Kapıya Sıkışan Kediyi Kurtardı

Diş Hekimleri Malatya’da Bir Araya Geldi

Malatya Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin alanında önde gelen uzman konuşmacıların yer aldığı 2.Malatya Ulusal Diş Hekimliği kongresine çok sayıda hekim ve sağlık çalışanı katıldı.

‘Tükenmeyen Nefes İçin Yürüyüş’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Valiliği, İnönü Üniversitesi ve Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TUSAD) işbirliği ile 14-20 Mart Pullmoner Rehabilitasyon Haftası nedeniyle ‘Tükenmeyen Nefes İçin Yürüyüş’ etkinliği gerçekleştirildi.

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, İsmet Sarıgül ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Malatya İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Nevra Yalçın’ı ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

TÖTM Göğüs Cerrahisi Servisi Törenle Hizmete Girdi

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yenilenen Göğüs Cerrahisi Servisi ile Bronkoskopi ve Gelişimsel İşlemler Ünitesinin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Toplam 148 haber.