Yerel Haber

Yerel Haber Haberleri

Çanakkale Ruhu Battalgazi Belediyesi’nde Yaşatıldı

Battalgazi Belediyesi, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünde Çanakkale ruhunu Battalgazi’de yeniden yaşatmak için özel bir program düzenledi. Çanakkale Zaferi’nin gölge oyunuyla sergilendiği programa katılan vatandaşlar, ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırarak, ecdadımızın mirasına verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Şerifoğulları'ndan Yoğun Mesai

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Kontrollü Normalleşme" döneminde dinamik denetim modeline geçilmesinin ardından pandemi tedbirlerine yönelik denetimlerde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi Hurda Araçlardan Sulama Aracı Yaptı

Doğanşehir Belediyesi Hurda Araçlardan Yaptığı Sulama Arazöz Aracını Yeniden Kullanıma Kazandırdı.

Elazığ Belediyesi’ne Alınacak 150 Geçici İşçi, Çekilen Kura İle Belirlendi

Elazığ Belediyesi Meclisi Mart ayı toplantısında alınan karar gereği, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde geçici olarak istihdam edilmek üzere alınacak 150 personel noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Elazığ Belediyesi, Sokak Hayvanları İçin Uyarı Tabelaları Astı

Elazığ Belediyesi, can dostlar olarak gördüğü sokak hayvanlarını korumaya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Üreten, İstihdam Sağlayan Tüm İş Adamlarımızın Yanındayız

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı olağan meclis toplantısının konuğu Belediye Başkanı Hilmi Bilgin oldu.

9 ay sürecek eğitim programı için ödenecek tutar 90 bin TL’dir

İzmir Büyükşehir Belediyesi sanatsal alanda da sürdürülebilirliğin sağlanması için üzerine düşen görevi yerine getirmektedir.

'Harput Musiki Müzesi' Projesine İlişkin Protokol İmzalandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve Fırat Kalkınma Ajansı “Turizmi Destekleme Programı” kapsamında kabul edilen, ‘Harput Musiki Müzesi’ projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

Toplam 256 haber.