• Haberler
  • Politika
  • İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı'ndan' Bayrak Yürüyüşü'

İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı'ndan' Bayrak Yürüyüşü'

Malatya'da etkinlikte Türk Bayrakları ile Şehit ve Gazilere Saygı İçin Buluşacaklar

Haberin Özeti

  • İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı’ndan“ Bayrak Yürüyüşü”

              İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı, şehit ve gazilere saygıyı ifade etmek, Türk bayrağının etrafında birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe hazırlanıyor. “Şehit ve Gazilerimize Saygı, Bayrak Yürüyüşü” adıyla düzenlenecek etkinlikte Malatyalılar, ellerinde Türk bayraklarıyla kent merkezinde yürüyerek milli birlik ve beraberlik mesajı verecek.

            İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından 28 Ağustos 2026 Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek yürüyüş, Kernek Meydanı’ndan başlayacak. Katılımcılar, ellerindeki Türk bayraklarıyla belirlenen güzergâh üzerinden Hürriyet Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyecek.

           Etkinliğin, başta şehitler olmak üzere vatan uğruna mücadele eden gazilere duyulan minnet ve vefanın güçlü bir şekilde ortaya konulması hedefleniyor. Türk bayraklarının gölgesinde gerçekleştirilecek yürüyüşün, Malatya’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını da pekiştirmesi bekleniyor.

“BAYRAĞINI AL, SEN DE KATIL”

          İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, düzenlenecek yürüyüşe tüm Malatyalıları davet ederek, milli değerler etrafında ortak bir duyarlılık oluşturmak istediklerini belirtti.

         İl Başkanı Yıldız, vatandaşlara yönelik çağrısında, “Bayrağını al, sen de katıl” ifadelerini kullanarak, herkesi Türk bayrağıyla yürüyüşe destek vermeye davet etti.

             Şehitlerin aziz hatırasına ve gazilerin fedakârlıklarına dikkat çekilecek etkinlikte, Türk bayrağının taşıdığı anlam ve milletin ortak değerleri ön plana çıkarılacak. Her yaştan vatandaşın katılımına açık olması beklenen yürüyüşün, Malatya sokaklarında renkli ve anlamlı görüntülere sahne olması bekleniyor.

MALATYA’DA BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI VERİLECEK

           Kernek Meydanı’ndan başlayarak Hürriyet Parkı Atatürk Anıtı önünde tamamlanacak yürüyüş boyunca Türk bayrakları dalgalanacak. Etkinlikle, siyasi görüş ve düşünce farklılıklarının ötesinde, Milletin ortak değeri olan bayrak ve vatan sevgisi etrafında buluşulması amaçlanıyor.

           İYİ Parti Malatya İl Teşkilatı, tüm vatandaşları 28 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de Kernek Meydanı’nda buluşmaya çağırırken, etkinliğin şehit ve gazilere duyulan saygının yanı sıra Malatya’nın güçlü birlik ve beraberlik ruhunun da bir göstergesi olması hedefleniyor.

            Malatya’da Türk bayraklarının eşliğinde gerçekleştirilecek yürüyüşün, şehrin ortak hafızasında anlamlı bir iz bırakması ve şehitlerin aziz hatırasına yönelik güçlü bir vefa buluşmasına dönüşmesi bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!