Mv. Ağbaba' Bu Olayın Üstü Örtülemez'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Malatya'da Bu Olay Kabul Edilemez, Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalıdır.'

           Malatya’da bir özel okulda yaşandığı iddia edilen şiddet olayıyla gündeme gelen Büyükşehir Belediyesine bağlı bir Şirketin genel Müdürü hakkında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

        CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba açıklamasında” Malatya’da büyükşehir belediyesi şirketinin genel müdürü bir eğitimciye saldırıyor!

        Şirket yöneticisinin özel bir okulun müdür yardımcısını tehdit ettiği, eşinin ise eğitimciye saldırdığı, eğitimcinin yere düşerek baygınlık geçirdiği kamera kayıtlarında açıkça görülüyor.

         Eğitim ve öğretim dışında her konuda yorum yapan Milli Eğitim Bakanı da büyükşehir belediye başkanı da susuyor.

         Bu olayın üstü örtülemez. Sorumlular hakkında derhal işlem yapılmalıdır.”

Bakmadan Geçme

Malatya Derin Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!