YRP Genel Bşk. Yrd. Bilal Yıldırım MGD Gençleriyle İftarda Buluştu
Yıldırım' Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, bilinçli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım, Ramazan ayının manevi atmosferinde Milli Gençlik Derneği gençleriyle iftar programında bir araya geldi. Bilal Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa gençlerin ilgisi yoğun olurken, programda birlik, beraberlik ve milli-manevi değerler vurgusu ön plana çıktı.
Gerçekleştirilen İftar programına Milli Gençlik Derneği Malatya İl Başkanı Muhammed Sait Kurhan, Malatya’da Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden Ömer Çakmak ve çok sayıda dernek üyesi genç katıldı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı.
Gençlerle yakından ilgilenen YRP Genel Başkan Yardımcısı Bilal Yıldırım, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, milli ve manevi değerlere bağlı bir gençliğin Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu ifade etti. Gençlerin sosyal, kültürel ve manevi anlamda donanımlı bireyler olarak yetişmesinin önemine dikkat çeken Yıldırım, her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.
Milli Görüş hareketinin temelinde ahlaklı ve şuurlu bir gençlik idealinin bulunduğunu belirten YRP Genel Bşk. Yrd. Yıldırım” Bu akşam iftar soframızda MGD’li gençlerimizi misafir ettik. Aynı sofrada buluşmanın, aynı duaya “âmin” demenin huzurunu birlikte yaşadık.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, bilinçli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Gençliğe yatırım, geleceğe yatırımdır. Rabbim birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.”
Milli Gençlik Derneği Malatya İl Başkanı Muhammed Sait Kurhan ise YRP Genel Bşk. Yrd. Bilal Yıldırım’a teşekkür ederek, gençlerin hem sosyal hem de kültürel anlamda gelişimine katkı sunacak çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.”
Bakmadan Geçme