'AFAD Görevini Çok İyi Yapıyor'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Manas Konteyner kenti ziyaret etti

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AFAD’ın konteyner kentlerde kendi görev alanına düşen konularda çok iyi çalıştığını belirterek “Vatandaşlarımızın yaşadığı ufak tefek sıkıntılar var, bunlar da en kısa sürede çözülecek” dedi. 

        AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AFAD Malatya İl Müdürü Ali Altındal ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Metin Unutkan’ı ziyaret etti. Burada çalışmalar hakkında bilgiler alan Geçit, daha sonra beraberinde AFAD İl Müdürü Ali Altındal ile birlikte Manas Konteyner kenti ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek görüşen Prof. Dr. Geçit, sorunları ve talepleri dinledi.  Depremin izlerini en kısa sürede sileceklerini kaydeden Pof. Dr. İlhan Geçit, şunları söyledi:

         “Manas konteyner kentimizi ziyaret ettik. Aday gösterildikten sonra buraya yaptığımız ikinci ziyaret. Onlara ilk ziyaretimizde AFAD müdürümüzle birlikte Şubat ayında ikinci kez ziyaret edeceğimize dair söz vermiştik. AFAD İl Müdürümüz Ali Bey ile birlikte ziyaret ettik. Burada gördüğümüz şey şu ki AFAD burada iyi çalışıyor. Vatandaşlarımızın AFAD’ın görev alanına giren konularda büyük ölçüde sorunu yok. 

       Ufak tefek bazı sorunlar var ama onlar da en kısa sürede çözülecek. Merkezi hükümetimizin başlattığı konut çalışmasıyla inşallah en geç iki yıl içinde buradaki vatandaşlarımız konutlarına yerleşmiş olacak. Dün Çevre ve Şehircilik Bakanımız bu sözü ifade etmişti.   İki yıl sonra Malatya’da depremin izlerini büyük oranda bitirmiş olacağız. İki yıl içinde Malatya’yı büyük oranda ayağa kaldırmış olacağız.”

        Prof. Dr. Geçit, ilçede bulunan bir diğer konteyner kent olan Konak Konteyner Kenti’de ziyaret ederek burada kalan depremzedelerle görüştü.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN