Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Gençlik ve Eğitim Derneğinden Önemli Proje

Gençlik ve Eğitim Derneği 2 gün sürecek "Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz Bölgesi" Sivil Toplum Buluşması ve "1.Türk Dünyası Teşkilatları Buluşması" 28 - 30 Temmuz tarihinde 7 Ülke 32 İlin katılımıyla Malatya’da gerçekleştirilecek.

Fırat EDAŞ Gazetecilerin Gününü Unutmadı

Fırat EDAŞ, Basın Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Malatya’daki gazetecilere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Evren’den Büyükşehir Genel Sek. Altundağ’a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren berberinde Yönetim Kurulu üyesi Orhan Özbek ve Ünal Ergöç ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Velioğlu Aşiretinden Esnaf Fatih Yiğit Hakka Yürüdü

Malatya’nın önemli Eşraflarından ve Esnaflarından Velioğlu Aşireti 3. Kuşak Torunu Coşkun Gültekin’in Halası Oğlu Fatih Yiğit kalp krizi sonucu vefat etti.

Doğanşehir İlçesindeki Kalıcı Deprem Konutlarında İnceleme

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Kalıcı Deprem konutlarında Malatya Valisi Seddar Yavuz, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç ve Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram incelemelerde bulundu.

AKÇADAĞDER Gazetecileri Unutmadı

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen özel programda basın mensuplarını onurlandırdı.

CHP Malatya Heyetinden Başkan Özlem Çerçioğlu’na Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Heyet olarak İl dışında temaslarda bulunan CHP Malatya Heyeti Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ziyarette bulundular.

Akçadağ Doğu Mahallesinde Hayvanlar Telef Oldu

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Doğu Mahallesinde yıllardır merada hayvan otlatarak Hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayan vatandaşlar hayvanlarının ölmesine tepki gösteriyorlar.

Hekimhan Eski Belediye Bşk. Ali Seydi Millioğulları’nın Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından ve Siyasetçi Ailelerinden Hekimhan eski belediye başkanı Ali Seydi Millioğulları’nın eşi emekli öğretmen Pakize Millioğulları vefat etti.

AKÇADAĞDER Ailesinden Sabri Akın’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeşilyurt Belediye Başkan Yrd. Sabri Akın’a Ziyarette bulundu.

Onlar A. Ş. Den Geleneksel Aşure Programı

Yönetim Kurulu üyeliklerini Ali Boztepe, değerli eşi Sema Boztepe ve değerli oğlu Ozan Boztepe'nin yaptığı Onlar A.Ş., aşure etkinliğine muhteşem bir damga vurdu.

Doğan ve Boztepe Ailelerinin Mutlu Günü

Nergis ve Burak çifti, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile evliliğe İlk Adımı Attılar.

Başkan Karademir’den ILSAN Tekstil Yön. Kur. Bşk. Sadullah Ilıcak’a Ziyaret

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ILSAN Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ilıcak’ı işyerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesinde Birlik Beraberlik Aşure Etkinliği

Sanayi Sitesinde Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Birlik ve Kardeşlik Aşure Etkinliği düzenlendi.

AKÇADAĞDER Yönetiminden Esenlik Genel Müd. Tay’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Esenlik Şirketi Genel Müdürü Veysel Tay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Usta’nın Yeri İşletmecisinden 15 Temmuz Şehitleri Anısına Esnaflara Tatlı İkramı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitler Anısına Usta’nın Yeri işletmesi sahibi Ahmet Aslan’dan Ahmet Bey Kadayıfları esnaflara dağıtıldı.

Üstün Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın tanınmış Önemli işadamlarından Üstün inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Akçadağ Dayanışma Derneği eski Başkan vekili Erdal Üstün’ün accı günü, muhterem babası Mehmet Üstün vefat etti.

Hekimhan Söğüt Mahallesi Arazi Yolları Yapılıyor

Hekimhan İlçesine bağlı Söğüt Köyünün Genç ve başarılı örnek Muhtarı İsmail Yaşar’ın mücadelesi ve girişmleri sonucu Hekimhan Söğüt Köyü hizmetlerle Güzelleşiyor.

Malatya’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Korkuttu

Malatya’nın Yesilyurt ilçesi Görgü Mahallesi bölgesinde Saat 12,54 surlarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Toplam 1385 haber.