AK Parti'de Değişim Sinyali

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan' Milletin Mesajını Yanlış Okuyanlar Varsa Yollarımızı Ayırırız'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan” Milletin Mesajını Yanlış Okuyanlar Varsa Yollarımızı Ayırırız”

          Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Kadrolarımızda eğer yanlış değerlendirmeler yapanlar, milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa atalete veya tembelliğe tevessül edenler olursa onlarla hiç tereddüt etmeden yollarımızı ayırırız" dedi.

          Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında önemli mesajlar verdi.

          Ak Parti İl Başkanlarıyla gerçekleştirilen coşku ve heycanlı bir ortamda gereçkleştirildiğini söyleyen Erdoğan, “2024 yılının bu ilk il başkanları toplantısında hem son 5 ayın muhasebesini yaptık hem de illerimizin adeta röntgenini çektik. Teşkilatımızın kararlılığı, dinamizmi ve heyecanı karşısında partimizin Genel Başkanı ve bir neferi olarak hakikaten büyük bir gurur duydum. Bizi örselemeye çalışanlara inat üstat Necip Fazıl’ın o veciz ifadesiyle “Yolumuza pekleşe pekleşe” devam ediyoruz” dedi.

İSTİŞARE VURGUSU

         Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana istişareye önem verdiğini ve attığı her adımı istişareyle attığını belirten Erdoğan, istişarenin güçlendirileceğini belirtti. Son bir yılda yoğun takvimden dolayı istişare kampının yapılamadığına işaret eden Erdoğan, ” İstişare toplantımızı önümüzdeki haftalarda gerçekleştiriyoruz.

         Milletvekillerimiz de 7-8 Haziran tarihinde, belediye başkanlarımızla da 1-2 Temmuz’da inşallah bir araya geleceğiz. Önümüzdeki döneme dair yol haritamızın da şekilleneceği bu toplantıların şimdiden partimiz ve davamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum ” dedi.

“YORULAN ARKADAŞLARIMIZI DİNLENMEYE ALACAĞIZ “

          Her kongre sürecini kadrolarımız arasındaki bir bayrak yarışı olarak gördüğünü söylen Erdoğan, “Yorulan arkadaşlarımız, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımız varsa hatası, kusuru, yanlışı olanlar varsa, kardeşlik hukukumuzu koruyarak onları dinlenmeye alacağız, yeni, heyecanlı, dinamik arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden beri yenilenerek, tazelenerek geliyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı çizgide hareket edeceğiz” dedi.

ERDOĞAN” HER ZAMAN KUCAKLAYICI, KUŞATICI OLDUK”

      Önceki hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin konuşan Erdoğan, Türkiye siyasetinin yumuşamaya ihtiyaç duyduğunu ve bu konuda Ak Parti’nin üstüne düşenleri yaptığını söyledi. 

        Erdoğan” Esasen biz hiçbir zaman kutuplaşmanın, gerilimin, kamplaşmanın tarafı olmadık, olmayacağız. Türkiye’yi bir gördük, beraber gördük, hiçbir ayrım yapmadan bir bütün olarak 85 milyonun tamamını kucakladık. 

        Milletimizin her bir ferdini Türkiye ortak paydasında buluşturmak için gerçekten büyük mücadeleler verdik. Siyasetimizi gerilim ve kutuplaşma üzerine değil, hizmet üzerine, hedefler, projeler, yatırımlar üzerine inşa ettik. 

         Haksızlık, adaletsizlik karşısında elbette öfkelendik ancak milletimizle irtibatımızda her zaman kucaklayıcı, kuşatıcı olduk” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ÜMÜT | 16 Mayıs 2024 12:42

    Malatya İl Başkanı değişmeli yerine Mahmut Boyraz gibi Hakkı Pekel gibi kendini ispatlamış başarılı isimlerin gelmesi gerek.

BUNLARA DA BAKIN