Ankara Malatyalılar Derneği Mansur Yavaş'ı Fahri Hemşeri İlan Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş' Malatyalılara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'Malatyalıların hemşerisi olmaktan mutluluk duyarım'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Ankara Malatyalılar Derneğinin misafiri olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Malatyalıların fahri hemşerisi oldu. Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız "Ankara'da Malatyalılar olarak Yavaş ve Güner'in yanında yürüyeceğiz" dedi. 

         Ankara Kent Konseyinde Malatya Dernek ve Vakıf Yöneticileriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner Malatyalıların ilgi odağı oldu. 

         Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, seçimlerde Malatyalılar olarak Yavaş'a destek vereceklerini belirterek "Sayın Mansur Yavaş'a Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba'nın da istekleri üzerine Malatyalıların fahri hemşerisi olarak ilan ediyoruz" dedi.  

          Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner'in de seçilmesiyle Ankara'da Malatya rüzgarı eseceğini ifade eden Battal Yıldız "Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara bir Anadolu Mozaiğidir. İsmet İnönü ve Turgut Özal ve diğer nice değerleri yetiştiren Malatya'mız bu mozaiğin bir parçasıdır. 
 
          Darendeli hemşerimiz Efsane Milli Eğitim Bakanımız Mustafa Necati 31 yaşında Cumhuriyetimizin ilk Milli Eğitim Bakanı olmuştur. Bugün yine 31 yaşında bir başka Malatyalı hemşerimiz Çankaya'nın parlayan yıldızı olacaktır. 
 
         CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Veli Ağbaba’ya da Deprem süresince verdiği destekler ve Malatya’nın sesini duyurduğu için. Malatya olarak bu seçimlere güçlü bir şekilde giriyoruz ve Malatyalılar olarak birlikte yürüyeceğiz. Malatyalılar Ankara'da tek ses olmuşlardır" dedi. 

         Malatyalılara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Malatyalıların hemşerisi olmaktan mutluluk duyarım. 

          Seçildikten sonra Ankara olarak bir elimiz deprem bölgesi ileri ve Malatya olacak. Malatya'nın ayağa kalkmasına ve Belediyecilik hizmetlerinin verilmesine katkı vereceğiz" dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN