Avm Haberleri

Avm Haberleri

MalatyaPark AVM Gazeteciler Gününü Unutmadı

Malatya’nın Malatya değeri Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününde anlamlı bir etkinliğe imza atarak Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Başkan Gürkan ‘Esenlik Malatya’nın Markası’

Malatya'nın gururu Esenlik Şirketi Malatya City Avm İçerisindeki Bir Şube Daha Açtı

Esenlik Malatya City Avm Şubesi Hizmette

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, Ticari Direktör Ömür Yoldaş’ında hazır bulunduğu açılışta Malatya City Avm Alışveriş ve yaşam merkezi yoğun izdihamla hizmet kapılarını Malatyalılara açtı.

İYİ Parti Türk Bayrağı ve Atatürk’ün Bursa Nutku’nu Dağıttı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Gençlik Kollarınca Malatya Park AVM önünde Atatürk’ün Bursa Nutku ve Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.

Esenlik Malatya City Avm Şubesi Açılıyor!

Malatya City Avm'de 6 Ocak cumartesi günü vatandaşların Hizmetinizde.

Sanatsal ve Kültürel Kurslar Hayatın Normale Dönmesine Katkı Sunuyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar“ Kültür Merkezlerimiz, Deprem Travmasının Atlatılmasında Önemli Bir Rol Oynuyor”

Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırı Malatya’da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Latif Okyay ile birlikte Malatya Park (AVM) önünde bulunan Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırında incelemelerde bulundu.

“Türkiye’ye Olan Güvenimiz Tam, Yatırımlarımız Devam Edecek”

İskandinav “hygge” tarzında ev ve yaşam ürünlerinin yanı sıra yatak ve uyku ürünlerindeki deneyimini daha çok müşterisi ile paylaşmayı hedefleyen JYSK, üçüncü mağazasını 14 Aralık’ta Tepe Nautilus’ta açıyor.

Yeşilyurt Kent Konseyinden‘ Çocuk Şenliği’ Programı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar“ Çocuklarımızı Deprem Travmasından Uzak Tutmak İçin Her Türlü Çabayı Gösteriyoruz”

Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri MalatyaPark AVM’de

Tanıtım günleri programının açılışında Rektör Prof. Dr. Recep Bentli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilci ve akademik personellerinin bulunduğu stantları ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Ayakkabıya Dair Herşey Yaman Lostra’da

Malatya’da son zamanlarda ayakkabı tamircilerine ilgi yüksek olunca vatandaşların tercihi Yaman Lostra’da yoğunluk yaşanmasına sebep oluyor.

Battalgazi Belediyesinden Depremzede Çoçuklara Atlı Terapi Programı

6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında travma yaşayan depremzede çocukların bu psikolojiden kurtulması amacıyla çeşitli aktiviteler düzenleyen Battalgazi Belediyesi tarafından çocukların at binerek rehabilite olması için “Çocuklar Sevinsin Umutlar Sönmesin” programı düzenlendi.

TOGG’a Malatya’da Büyük İlgi

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, MalatyaPark AVM'de sergilenirken Malatyalıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mezopotamya’nın Kadim İzleri DEK ( Dövme ) Resim Sergisine Büyük İlgi

Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Meral Göksu Sağdıç tarafından resimlenen ve Malatya Park AVM’de sergilenen Mezopotamya’nın Kadim İzleri DEK ( Dövme ) Resim Sergisi Malatya’da ilk olma özelliğiyle büyük ilgi görüyor.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin İncelemede Bulundular

Malatya City Avm Bulunduğu Lokasyon İle Bölgede Önemli Bir İhtiyacı Gidermiş Olacaktır

Malatya Park AVM Şener Eroğlu Kuaför ve Güzellik Salonundan 6. Kuruluş yıldönümü Coşkusu

Malatya Park Avm Şener Eroğlu Kuaför ve Güzellik Salonu 6. Kuruluş yıldönümü Başarılarının halkı gururunu Çalışanlarıyla birlikte pasta keserek kutladı.

LAND OF KIDS Mağazası AVM'de Açıldı

Ünlü Çocuk Giyim Mağazası LAND OF KIDS düzenlenen törenle Malatya Park AVM’de Vatandaşların Hizmetine Açıldı.

7 Yaşındaki Şükrü Hayallerine Kavuştu

Özel Divan Hastanesinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Caner Cengiz Turan başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

Battalgazi’de Manuş Baba Rüzgarı Esecek

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuz Cumartesi günü saat: 20.30’da düzenlenecek olan açık hava konserinde Ünlü sanatçı Manuş Baba, Malatya Park AVM Yanı Konser alanında Battalgazililerle buluşacak.

Ulusal Resim Sergisi Açılışına Yoğun İlgi

Geleneksel Yılsonu Resim sergisinin açılışı Malatyapark AVM’de kalabalık bir davetli topluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Özel Güvelik Görevlilerine Denetim ve Bilgilendirme

Malatya Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü personelince Şehirlerarası Terminal İşletmesi, TCDD, DHMİ, AVM, Hastane, ...

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Yılsonu Sergisi

Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu sene sonu resim sergisinin Malatya Park AVM ‘de açılışı yapıldı.

Cep telefonu satışı yapan esnafların talepleri için dosya hazırlandı

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, market, AVM ve teknoloji mağazalarında müşterilere cep telefonu ve diğer satışlarda tanınan bireysel kredi kullandırma imkanı ve taksitlendirme uygulamasının cep telefonu ve teknolojik ürün satan küçük esnaflar içinde gerçekleştirilmesi istedi.

İl Jandarma’dan 24 Ocak Depreminin Yıldönümünde Sergi

Malatya İl Jandarma Komutanlığı 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen Depremin yıldönümünde Malatya Park AVM’de açtığı resim sergisiyle hafızaları tazeledi.

Yaman Lostra Salonundan Örnek Davranış

Malatya’nın önemli Eşraflarından Ayakkabı sektörünün yakınen tanıdığı Malatyalıların Malatya Park AVM’deki ayakkabı kliniği Yaman Lostra Salonu örnek olmaya devam ediyor.

DOWN Sendromlu Çocuklardan Sergi ve Defile

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Park AVM’de düzenlenen DOWN Sendromlular +1 yetenek sergisi açılışına katıldı.

Dünya Markası Teashop MalatyaPark AVM’de Açıldı

Teaspoh Markası Malatya’da Malatyapark AVM de açılışını gerçekleştirdi.

Malatyalı Hacı Arslan Bursa’da Vefat Etti

Eskişehir Japon Pazarı AVM Sahibi ESMAD Derneği Başkan Yrd. Tacettin Arslan ve Bursa ADDAX Yatakları Sahibi Niyazi Arslan’ın Kıymetli Babaları, Eskişehir İstanbul AVM ve ARMAX AVM lerin Sahibi Ramazan Arslan’ın Abisi Hacı Arslan vefat etti.

MAGTAD öncülüğünde Kadın Kooperatiflerinden Malatya Park AVM'de Etkinlik

“MalatyaPark Malatyalılarındır!” düsturundan ödün vermeden 12 yıldan beri Malatya’nın ilk ve tek alışveriş merkezi olarak hizmet sunan ve MGG olarak Malatya'daki ilk yatırımı MalatyaPark AVM de bugün yine Malatyalılar el ele, gönül gönüle bir aradaydı.

52 Çocuğa Polisten Program

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in de bizzat katıldığı Programda 52 çocuk Polis ekipleriyle önce AVM Sonra şehir turuyla unutamayacakları bir gün yaşadılar.