Hurdacı Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Malatya'da artan hırsızlık olaylarının faillerini yakalamak için özel ekipler oluşturan Malatya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara göz açtırmıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Malatya’da artan hırsızlık olaylarının faillerini yakalamak için özel ekipler oluşturan Malatya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara göz açtırmıyor. Failleri bir, bir yakalıyor.

          Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ 28.05.2024 tarihinde Yeşilyurt İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan bir hurda dükkanında meydana gelen ‘İşyerinden Hırsızlık’ olayının faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

    İş yerine ait kasadan 500.000TL para ve maddi değeri 1.000.000TL olan  çok sayıda hurda malzemesi çalan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik  Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalarda şüpheliler M.Y., S.Y., A.Ö. ve F.A. isimli şahıslar yakalanmıştır.

    Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çalınan suça konu eşyaların bir kısmı ELE GEÇİRİLİMİŞ, M.Y., A.Ö. ve F.A. isimli şahıslar çıkartıldıkları adli mercilerde TUTUKLANMIŞ, S.Y. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN