Malatyalı Esnaf Karadağ' Konteyner Hayali için Yardım Bekliyorum'

En güzel yaş kayısıları Türkiye'nin birçok iline gönderen Karadağ, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'dan sesini duyarak acilen bir konteynere kavuşmayı umut ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Malatya'nın köklü esnaflarından biri olan Süleyman Karadağ, 25 yıldır kayısı ticaretiyle uğraşıyor. Ancak konteynır sahibi olamadığı için kaldırımlarda ticaret yapmak zorunda kalıyor. En güzel yaş kayısıları Türkiye'nin birçok iline gönderen Karadağ, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'dan sesini duyarak acilen bir konteynere kavuşmayı umut ediyor.

         Eski Kapalı Hal'in yıkılmasıyla birlikte birçok esnaf gibi mağdur olan Karadağ, yaşadığı sıkıntıları şu sözlerle dile getiriyor: "6 Şubat Asrın depreminde kapalı sebze hali yıkıldı ve birçok esnaf gibi biz de mağdur olduk. Ancak bize kimse sahip çıkan olmadı. Sayın Valimizden acil yardım bekliyoruz. Tek umudumuz sayın valimiz”

          Kayısı ticaretinin kalbi olan Malatya'da, yaş kayısının en önemli temsilcilerinden biri olan Karadağ'ın yaşadığı sıkıntılar, sadece kendi ticari hayatını değil, aynı zamanda bölgenin ekonomisini de etkiliyor. Ancak umudunu kaybetmeyen Karadağ, Vali Yazıcı'dan gelecek bir yardımın kendisi ve diğer esnaflar için büyük bir rahatlama olacağını belirtiyor.

        Süleyman Karadağ'ın yaşadığı bu çaresizlik, bölgedeki ticari ve ekonomik potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğine işaret ediyor. Vali Ersin Yazıcı'nın bu konuda duyarlılık göstereceği ve kendilerine yardım eli uzatılacağına inandıklarını belirtti
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN