Otokoç 2. El Malatya Bayi Açılışı Salı Günü

İkinci el araç satışında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olan Otokoç 2. El, genişleyen ikinci el pazarına yönelik hizmetlerini daha da güçlendirmek adına...

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

        İkinci el araç satışında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Otokoç 2. El, genişleyen ikinci el pazarına yönelik hizmetlerini daha da güçlendirmek adına bayilik ağı oluşturma stratejisini sürdürüyor.

        Otokoç 2. El’in öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda gerçekleştirdiği adımlarla sektördeki standartları belirleyen Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç 2. El, Malatya’da yeni bir bayi açılışıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

        Şampiyon Otomotiv adıyla Malatya’da hizmet sunacak olan yeni bayi, Otokoç 2. El’in tedarik kanallarını geliştirme ve satış kanallarını çeşitlendirme stratejisinin bir parçası olarak hayata geçiriliyor. 14 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleşecek olan açılışla birlikte Malatya ve çevresindeki ikinci el araç alım-satımına yönelik yeni bir alternatif ortaya çıkacak.

      Otokoç 2. El Malatya bayisinin açılış töreni, sektörün önde gelen isimlerinin ve şehirdeki otomobil tutkunlarının katılımıyla gerçekleşecek. Yeni bayi, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet anlayışıyla ikinci el araç alım-satımında güvenilir bir adres olmayı hedefliyor.

Tarih: 14 Mayıs 2024 – Salı

Saat: 13.30

Yer: Otokoç 2. El Showroom

Adres: 1. OSB Mahallesi Havaalanı Yolu 2. Cadde No : 12/2 Yeşilyurt /Malatya
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN