Üç Bant Bilardo İl Şampiyonası Final Müsabakalarıyla Tamamlandı

Birbirinden çekişmeli geçen maçlar sonucunda liderliği kaptırmayan son Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. olan Erkan AKTI il şampiyonu oldu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Malatya Bilardo il temsilciliğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan, 3 bant il şampiyonası 1. Etap müsabakaları 62 sporcu katılımı ile gerçekleşti. Birbirinden çekişmeli geçen maçlar sonucunda  liderliği kaptırmayan son Türkiye Şampiyonasında Türkiye  3. olan Erkan AKTI il şampiyonu oldu.

          Şampiyona sonrası dereceye giren sporculara madalya ve kupaları; Malatya Gençlik Spor il müdürü; Ebubekir KAYHAN ve spor şube müdürü; Murat İRTENİ tarafından verildi. 

Şampiyona sonunda dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı.                                               

1. Erkan AKTI
2. Murat KAYA
3. Celil ATABEY
4. Hasan BOZBAY oldu.

           İlimizde dereceye giren sporcular Mayıs ayında; Ankara'da yapılacak olan, Türkiye Şampiyonasında; Malatya’yı  temsil edecekler. 

          Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan bilardo il temsilcisi; Murat Bayram birbirinden değerli sporcularımızın mücadele ettiği şampiyonada birbirinden kıymetli ve değerli sporcu arkadaşlarımızın mücadelesi ilimizde bilardo branşında ne kadar başarılı olduğumuzun da bir göstergesi oldu. 

         Şampiyonada görev alan hakem arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum diyerek sözlerine devam eden; Malatya bilardo il temsilcisi; Murat BAYRAM; Ankara’da yapılacak olan; Türkiye Şampiyonasına katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Şenol Karaduman
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN