Vatandaşa Bilgi Veremiyorlar, Hizmeti Nasıl Verecekler?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım'dan Tepki' Malatyalıların Yaşamını İlgilendiren Bilgiler Devlet Sırrı Gibi Saklanıyor'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

            Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım’dan Tepki“ Malatyalıların Yaşamını İlgilendiren Bilgiler Devlet Sırrı Gibi Saklanıyor” 

        Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatyalıların yaşamını birinci derecede ilgilendiren bilgiler, Malatya’nın geleceğini birinci derece ilgilendiren projeler devlet sırrı gibi saklanıyor. Vatandaşa bilgi veremiyorlar, hizmeti nasıl verecekler?” dedi.

        Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Milletvekilliği seçimine girdiğimiz zaman Malatya’da Yeniden Refah Partisi’ni yüzde 3 gösteriyorlardı. Ama sizlerin desteği ile yüzde 10 gibi bir oy aldık. Şimdi aynı anketler bizi büyükşehir belediyesinde yüzde 30 gösteriyorlar. Bu ne demektir; sandıktan gümbür gümbür Yeniden Refah Partisi geliyor. Yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız.” İfadelerini kaydetti.

         Bilal Yıldırım, “Malatya’nın en büyük sorunu deprem, ikinci sorunu ise kentin yönetilememesidir. Rezerv alanlardan bahsediliyor, ama haritalar açıklanmıyor.  

          Orta hasarlı binalar var, ne zaman güçlendirme projelerine başlanılacağı bilinmiyor. Yerinde dönüşüm var, ama yerinde sayıyor.  İnsanlar aylardır konteynerde kalıyor başlarını sokacakları bir ev yok. Esnaf iş yapacak, açabileceği bir işyeri yoktur. Malatyalıların yaşamını birinci derecede ilgilendiren bilgiler, Malatya’nın geleceğini birinci derece ilgilendiren projeler devlet sırrı gibi saklanıyor. Vatandaşa bilgi veremiyorlar, hizmeti nasıl verecekler?” ifadelerini kaydetti.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN