31 Mart'ta Milletimizle Beraber Birlikte Kazanacağız. Yada Birlikte Kaybedeceğiz

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, 31 Mart Sabahı Milletimizin Vereceği Oylarla Ya Biz Yeşilyurt'u, Malatya'yı Ayağa Kaldıracağız, Yada Mevcut Gelecek Bu Yönetim Millete Hayal Satmaya Devam Edecek

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, 31 Mart Sabahı Milletimizin Vereceği Oylarla Ya Biz Yeşilyurt'u, Malatya'yı Ayağa Kaldıracağız, Yada Mevcut Gelecek Bu Yönetim Millete Hayal Satmaya Devam Edecek Dedi.  

       Devletin Millete Yapacağı Hizmeti Engellemeye Asla Kimsenin Gücü Yetmez. Seçimlere 2 gün kala  çalışmalarını  sürdüren Yeşilyurt'ta  gitmedik  mahalle  tutmadık  el  bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı  Murat Aslan,  yaklaşık  bir  buçuk aydır aktif  olarak  milletimizin  esnafımızın  talep  ve  isteklerini  dinledik  sorunlarını  not aldık. 

        Yeşilyurt'un ve Malatya'nın sorunları uzun vadede çözülemeyecek sorunlar değil. Ben ve ekibim öncesinden hazırladığımız projelerle vede milletimizin ve esnafımızın istekleri doğrultusundaki not aldığımız taleplerle kentimizi Allah'ın izni ile kısa zamanda ayağa kaldırırız. Mevcut iktidarın belediye başkan adayları oy uğruna eğer hizmet bekliyorsanız bizim partimiz iktidarda ancak biz belediyeyi kazanırsak size hizmet gelir diyerek millete aba altından sopa gösterip doğrudan tehdit ediyorlar. 

        Boşuna milletimizi esnafımızı tehdit etmesinler siz kazansanız da kaybetseniz de bu  millete  hizmet  gelmesini  başta  kanunen kimse engelleyemez. Çünkü devletimiz her bir vatandaşımız için belediyelere hizmet etsinler diye para ödüyor bir bütçe ayırıyor. Bu nedenle vatandaşın ana sütü gibi helal hakkını kimse kesemez ve gasp edemez. Bunun için vatandaşımızın esnafımızın içi rahat olsun Biz belediyeyi alır almaz hizmete başlayacağız ve bu kenti en kısa sürede ayağa kaldıracağız dedi.
 

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN