Coşkun Gültekin' Velioğlu Aşireti Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'

Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Mustafa İZCİ

        Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.         

        Türkiye’nin önemli Aşiretlerinden Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin) 3. Kuşak torunu Coşkun Gültekin yaptığı açıklamada” önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Her seçim dönemlerinde herkesin de malumu adaylarda kimler desteklenecek sözleri. 

         Herkes şunu anlamalı ve hatırlamalı ki Velioğlu ( Ailesi ) Aşireti Devletinin, Milletinin yanında yer alan bir Ailedir ( Aşirettir ). Bu Memleket için tarihte çok bedeller ödemiş bir ailedir. Kırmızı çizgimiz Devletimiz, Bayrağımız, Vatanımız ve Milletimizdir. Bu anlayışla hiçbir siyasi partinin şimdiye kadar arka bahçesi olmasına müdaase etmedik bundan sonra da etmeyeceğiz

        Çoğu zaman bir yerlere çekmek isteyenlere yanlış söylemlere asla ve asla itibar edilmemesini çünkü Ailemizin ( Aşiretimizin) her bir ferdinin seçimlerde nasıl oy kullanacağını yönlendirmelere gelmeyeceğini kamuoyu ve siyasiler çok iyi bilirler. Aksi davranışlarda olanlara da buradan itibar edilmemesini bekliyoruz. 

         Velioğlu (Aşireti) Ailesi fertlerimizden olan değerli kardeşlerim, değerli ağabeylerim değerli büyüklerim hepinizi ayrı ayrı, Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum. Biz ''Aile'' olarak kimsenin müridi, Her hangi bir (tarikatın) ehli yâda bir siyasi partinin arka bahçesi değiliz. Tabii ki halkımızın ''seçtiği'' kim olursa olsun bizler saygı duyacağız.

         Tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Niyeti Düzgün olanın Akıbeti Hayırlı olur düsturuyla Bütün Adaylara Başarılar Diliyoruz.”

Coşkun GÜLTEKİN
Velioğlu Ailesi 3. Kuşak Torunu

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN