Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya KOM Şube’den Kaçakçılara Operasyon

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda:

AKÇADAĞDER Gazetecileri Unutmadı

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen özel programda basın mensuplarını onurlandırdı.

Baltacı Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Göller Köyü Eşraflarından olan BİMYAD Genel Başkanı Gazeteci Selim Apohan’ın Kaynı Hacı Bayram Baltacı vefat etti.

Yazar Remzi kokargül İstasyon yazıları isimli yeni kitabını yayınladı. 

Remzi Kokargül İstasyon yazıları isimli kitabını Kutlu Yayınevinde bastırarak KDY (Kitap yurdunda) satışa çıkarmıştır.

Dur İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Yakalandı

Malatya'da 20.07.2024 günü saat: 01.40 sıralarında Tecde Mahallesi Asrı Sokak üzerinde 06 BFZ 878 plaka sayılı aracın trafik...

26. Kayısı Festivali Etkinliklerine Büyük İlgi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sami Er’in gelmesiyle birlikte her alanda çalışmalar hız kazanırken Malatya’nın meşhur Kayısısı da unutulmadı.

Usta’nın Yeri İşletmecisinden 15 Temmuz Şehitleri Anısına Esnaflara Tatlı İkramı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehitler Anısına Usta’nın Yeri işletmesi sahibi Ahmet Aslan’dan Ahmet Bey Kadayıfları esnaflara dağıtıldı.

AK Parti Malatya İl Başkanı İsmi Şekilleniyor

31 Mart Yerel seçimleri dahil AK Parti Malatya’da kan kaybetmeye devam ederken İl Başkanı kim olacak söylemleri kamuoyunda oldukça gündemde yer tutmaya devam ediyor.

Malatya’da Deprem 3,2 Korkuttu

Kandilli Rasathanesi Sosyal medya hesabından depremin Bostanbaşı Yeşilyurt Merkezli 11.29 da 3.2 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Uyuşturucu Satıcılarına Malatya’da Derin Darbe

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 7 Gün 24 Saat suçlularla mücadeleye devam ederken son dönemlerde Sokak satıcılarına ve uyuşturucuyu Malatya’ya getirenlere karşı büyük başarılar elde ederek vatandaşlardan takdir alıyor.

Silahla Yaralama Failleri Yakalandı, 2 El Bombası Ele Geçirildi

Çavuşoğlu Mahallesindeki Olayın failleri olan Ö.F.Y. ve A.İ. isimli şahıslar yakalanmış, olayda kullandıkları ruhsatsız tabanca Ele Geçirilmiştir.

Başkan Altay” Araçlarınızın Peryodik Bakımlarını Yaptırın”

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay Sürücülerin kullandıkları araçların peryodik bakımlarını Sanayi’de mutlaka yaptırsınlar diyerek uyardı.

Hayırsever İşadamı Torunu Miran Asaf Çelik İçin 4 Büyükbaş Kurban Kestirdi

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Hayırseverlerden İşadamı Taner Çelik torunu Miran Asaf Çelik için 4 adet tosun’u Kurban Bayramının birinci günü kestirerek garibanlara ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Araç Lastiği Kesen Şüpheli Polis Tarafından Yakalandı

Malatya’da araç lastiğine zarar verdiği iddia edilen olayla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Başkan Küçer’den Bayramda Korsan Et Çekenler Denetlensin Uyarısı

Malatya Kasaplar Odası Başkanı Yusuf Küçer Uyardı” Kurban Etlerini Kasaplar Hariç Çektirmeyin”

Keskin’den Malatya Esnafına Bayram Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin geçici ticaret merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Toplam 411 haber.