Pütürgeliler Başkan Adayı Öztürk'ün İftar Programına Yoğun İlgi Gösterdiler

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk'ün ilçede organize ettiği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün ilçede organize ettiği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldiler.

         Yoğun ilginin olduğu büyük katılımla gerçekleştirilen iftar programına  yüzlerce Pütürgelinin yanı sıra YRP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım’da katıldı. Dualar eşliğinde birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği İftar programında salona sığmayan yüzlerce vatandaşlar cadde üzerinde kurulan Masalarda oturarak iftar saatinde okunan ezan ile iftarlarını aynı anda açtılar.

         Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk 11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar programıyla hemşerileriyle bir araya gelerek hasbihal etti. Hemşerilerinden büyük setsek gören Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk; “ bugün hemşerilerimizle birlikte orucumuz açmanın verdiği manevi heyecan ile Pütürge’mize birlikte sahip çıkacağız. 

          Pütürgeli hemşerilerimize Belediyenin asıl sahibi hemşerilerimize sonuna kadar açık olacak. Birlik ve beraberlik çerisinde Ayrıştırmadan, Ötekileştirmeden istişare kültürüyle yöremize hemşerilerimize hizmet edeceğiz. 
            
PÜTÜRGE KARARINI VERMİŞ 

            İftar programından sonra  Değerli hemşerilerimizle bir araya gelip sohbet eşliğinde konuşup projelerimizi anlattık  

           Ayrıca Kıymetli Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Bilal Yıldırım  ve değerli iş insanımız Şahin Metin’in yaptığı konuşmadan dolayı kendilerine çok  teşekkür ediyorum ve kıymetli hemşerilerimin Gösterdikleri yoğun ilgi ve samimiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Pütürge Bizimle Beraber. Bu günkü programda görülen tablo Pütürgeli hemşerilerimizin bizim lehimize kararlarını verdiğinin göstergesidir.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN