Ağbaba'dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Ağbaba' Hep Birlikte Güzel Bir Malatya İçin Çalışacağız'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneğine ziyarette bulundu.

         Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ve yönetim kurulu tarafından karşılanan CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Veli ağbaba beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Sivas milletvekili Ulaş Karasu, Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ile birlikte Baskilliler derneği genel merkezine geldiler.

AĞBABA” HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR MALATYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

         Yapılacak hizmetler hakkında önemli bilgileri Baskilliler derneği yönetimiyle paylaşan CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Veli ağbaba” Malatya’da önemli bir misyonu üstlenmiş Baskilliler Derneği Başkanımız Sayın Yunus Görgün ve Yönetim Kurulunu CHP Genel Başkan Yardımcısı Sivas milletvekili Ulaş Karasu, Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ile birlikte ziyaret ettik. 

         Hep birlikte güzel bir Malatya için çalışacağız. Görevini sizler gibi hakkını vererek yapan Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz. 31 Mart yerel seçimlerden sonra Malatya ayaklarının üzerinde duracak. Bunu yaparken Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli yöneticilerinin de görüş ve önerileri doğrultusunda istişarelerle yapacağız. Halkımız ne isterse o olacak.

        Malatya Baskil arasında ulaşımdaki sıkıntıları da sizlerle birlikte çözeceğiz. Sizlerin dernek olarak köprü isteğinizdeki mücadelenizi destekliyoruz. Geldiğimiz gün yeniden bunun mücadelesini sizlerle birlikte vereceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı Baskilliler Derneği Başkanımız Sayın Yunus Görgün ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.”

GÖRGÜN” MALATYA KAZANSIN İSTİYORUZ”

         Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında” Bugün derneğimize Malatya CHP milletvekili büyükşehir belediye başkanı adayı Veli Ağbaba ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sivas milletvekili Ulaş Karasu, Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ve CHP Battalgazi belediye başkan adayı Ali Karakuş Seçim çalışmaları kapsamında derneğimizi ziyaret etmiştir.
 
        6 Şubat Depremini Yaşayan Malatya’da 31 Mart sonrası kazanan Malatya olsun istiyoruz. Baskil Malatya arasında yıllardır Karayolu Köprüsü mücadelesini veriyoruz. Bu Baskil Malatya arasında hem ticari hacmi hem de ülke ekonomisine artı katkı sunacaktır. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder seçim çalışmalarında başarılar dilerim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Bayram | 12 Mart 2024 09:52

    Veli Bey söz verdiyse Köprüyü yaptırır. Baskilliler derneğini de kutluyorum köprü meselesini yeniden gündeme getirdiği için

BUNLARA DA BAKIN